Podzim 2022 ženy

Ženský tým Ajaxu hraje pravidelně Moravskoslezskou divizi žen skupinu B. Naše ženy sehrály skoro všechny vyrovnané zápasy. jedinou výjimkou bylo vysoké vítězství nad posledními Tečovicemi. Střelecky nás držela nad vodou Hana Baštincová, čtvrtá nejlepší střelkyně soutěže z 8 góly.  V tabulce proto držíme páté místo.

K jednotlivým zápasům:

Bezměrov: Vlkoš 1:2 ( 0:2) zapis-o-utkani (25)

V úvodním zápase jsme nestačili na Vlkoš. S tímto týmem většinou jsme schopni vítězit. Proto z výsledku panovalo mírné zklamání. Hostující hráčky rozhodly o výsledku již na začátku dvěma rychlými brankami. Naše hráčky se snažili manko smazat. Snížit, se ale podařilo až před koncem Viole Houškové. Přes veškerou snahu se nepodařilo ani vyrovnat.

Prostějov: Bezměrov 1:1 (1:0) zapis-o-utkani (26)

Domácí hráčky byly vysokými favoritkami. V prvním poločase šly do vedení ale jen 1:0. Ve druhém poločase naše srdnatě bojující hráčky dokázaly vyrovnat brankou Moniky Dočkalové a poté tento slibný výsledek udržet.

Bezměrov: Sigma Olomouc B 1:1 (1:1) zapis-o-utkani (27)

S rezervou Sigmy Olomouc jsme sehráli další vyrovnaný zápas. V první půli  šly děvčata do vedení 1:0 po brance Hany Baštincové. Hostující hráčky stihly ještě do poločasu vyrovnat.  Ve druhé polovině už žádný gól nepadl a byla z toho tak další naše remíza.

Mostkovice: Bezměrov 2:3 (2:0) zapis-o-utkani (28)

První výhra našich žen se rodila velmi těžko. Domácí hráčky šly do vedení už v úvodu zápasu. Do poločasu navýšili skóre na 2:0. O velký obrat se nejprve v úvodu druhé půle zasloužila Viola Houšková. Dvacet minut před koncem pak z pokutového kopu vyrovnala Hana Baštincová. A ta samá hráčka pak rozhodla v nastaveném čase o první naší výhře.

Bezměrov: Protivanov 1:3 (0:1) zapis-o-utkani (29)

Po první výhře chtěly naše hráčky předvést první výhru i na domácí půdě. S Protivanovem máme pozitivní bilanci. Ale tentokrát to byly hostující hráčky, které šly do vedení 0:1. Na začátku druhé půle vyrovnala Hana Baštincová na 1:1. Protivanov ale  dokázal jít znovu do vedení a v úplném závěru ještě své vítězství potvrdit.

Bezměrov: Tečovice 10:0 ( 5:0) zapis-o-utkani (30)

To co nepovedlo minule, vyšlo tentokrát na jedničko. Už za 15 minut vedly naše hráčky 3:0. Do poločasu to bylo 5:0. A  ve druhém poločase jsme přidaly dalších pět gólů. Jen škoda, že za rozhodnutého stavu, nedostaly více příležitostí hráčky z lavičky. Střelecky se prosadily hatricky Monika Dočkalová a Hana Baštincová, dvěma brankami Michaela Konečná a po jednom zásahu Adéla Pitnerová a Viola Houšková.

Březůvky: Bezměrov 3:4 (1:4) zapis-o-utkani (31)

Naprosto úchvatně vstoupili naše hráčky do dalšího zápasu. Po půlhodině jsme vedli 0:4 po brankách Lucie Hájkové, Michaely Konečné a dvou brankách Moniky Dočkalové. Vypadalo to na další vysoké vítězství. Do poločasu stihly ještě domácí snížit na 1:4. V druhém poločase už naše hráčky vyklidily pole a málem se jim to vymstilo. Domácí z pokutového kopu snížily na 2:4. A 12minut před koncem vstřelily kontaktní branku. Naštěstí už nestihly vyrovnat.

Bezměrov: Holešovské holky 1:4 (0:2) zapis-o-utkani (32)

V derby utkání s vedoucím celkem tabulky jsme podaly bojovný výkon. Ale na body to tentokrát nestačilo. Holešovské holky si střeleckou chuť rozdělily stejnoměrně na oba poločasy po dvou brankách. Čestný úspěch v závěru zaznamenala Hana Baštincová.

Uherský Brod: Bezměrov 1:0 (1:0) zapis-o-utkani (33)

S dalším celkem z čela tabulky opět děvčata sehrály velmi vyrovnaný zápas. Domácí hráčky rozhodly o hubeném vítězství ve 29. minutě. Ve druhém poločase už žádná branka nepadla a domácí hráčky tak vybojovaly všechny tři body.