Podzim 2022 Muži B

V letošní sezóně jsme poprvé v historii přihlásili B tým mužů, což je další historická událost. V B týmu dostávají příležitost starší zkušení hráči, méně vytížení hráči s A týmu a talentovaní dorostenci. Hrají 3. třídu v okresu Přerov. Výsledky nejsou tak důležité. Výkony jsou velmi střídavé. velmi záleží v jaké nastoupíme sestavě. V tabulce jsme uprostřed s 15 body.

K jednotlivým zápasům:

Křenovice: Bezměrov B 5:0 ( 0:0) zapis-o-utkani (14)

V úvodním zápase B týmu to dlouho vypadalo, že ani jeden tým není schopen skórovat. Ve druhém poločase se domácí dostali do vedení a pak již na hřišti bylo jen jedno družstvo. Náš tým se prostě rozsypal a inkasoval celkem pět branek. Nepříliš dobrý vstup do soutěže.

Bezměrov B: Polkovice 6:3 (3:0) zapis-o-utkani (15)

V prvním domácím utkání to byl úplně jiný tým. Již v prvním poločase naši hráči dominovali a vedli výrazně 3:0. O branky se postarali Lukáš Horák, Libor Bosák z pokutového kopu a Dominik Bleša. ve druhém poločase se hosté vzchopili na hned na začátku dokázali snížit na 3:1. Na to jsme zareagovali dvěma brankami Horáka a šestou brankou Tomáše Zavřela z dalšího pokutového kopu. Až v závěru hosté dokázali snížit  na přijatelný rozdíl 6:3.

Bezměrov B: Tovačov B 3:3 (2:1) 5:4 PK zapis-o-utkani (16)

Tento zápas jsme odehráli na náhradním hřišti v Kojetíně. Hosté v prakticky v dorostenecké sestavě šli do vedení. Do poločasu jsme zápas otočili Matějem Dočkalem a nejstarším našim střelcem Milanem Večerkou. V druhé půli to byli běhavější hosté, kteří obrátili skóre ve svůj prospěch na 2:3. Na konečných 3:3 vyrovnal svým druhým gólem Matěj Dočkal. O vítězi utkání tak rozhodovali pokutové kopy. Naši hráči byli přesnější, vyhráli 5:4 a připsali si bod na víc.

Horní Moštěnice B: Bezměrov B 4:5 (2:4) zapis-o-utkani (17)

V dalším zápase šel náš tým do vedení brankou Adama Voždy. Domácí brzy vyrovnali, ale Adam Vožda přidal druhý gól. Domácí opět vyrovnali. Ovšem na konci poločasu dvěma góly Dočkala jsme šli opět do vedení. Na začátku druhého poločasu domácí snížili z pokutového kopu. Rozhodující branku pak dal s přímého kopu hrající trenér Miroslav Nedbal. Domácí pak stihli jen snížit na konečných 4:5.

Bezměrov B: Kozlovice B 1:4 (0:1) zapis-o-utkani (18)

V zápase z nejlepším týmem soutěže naše Béčko sehrálo důstojnou roli, V prvním poločase se sice dostali hosté do vedení, ale i náš tým měl své šance, Navíc hned po změně stran vyrovnal Horák. Hosté pak přece jen prokázali kvalitu a třemi brankami strhli vítězství na svou stranu.

Lobodice: Bezměrov B 5:4 (3:2) zapis-o-utkani (19)

Další utkání bohaté na branky a na zajímavý průběh. Náš B tým šel do dvoubrankového vedení po gólech Horáka a Davida Nedbala. Avšak domácí v poslední čtvrthodině prvního poločasu výsledek otočili na 3:2. V druhém poločase vyrovnal Tomáš Zavřel a opět do vedení nás dostal Matěj Dočkal. Domácí v posledních pěti minutách opět zápas otočili a získali tři body.

Bezměrov B: Jezernice 7:0 (5:0) zapis-o-utkani (20)

Jednoznačný průběh utkání, když v první polovině naše Béčko vedlo 5:0.  Ve druhém poločase jsme přidali další dvě branky. O góly  se postarali Libor Bosák třemi zásahy, Lukáš Horák dvakrát a po jednom Dominik Bleša  a Dočkal.

Dukla Hranice: Bezměrov B 2:0 (0:0)  zapis-o-utkani (21)

V Hranicích se hrálo na špatném povrchu a naši hráčům zvyklým na kvalitní domácí trávník to nepřišlo vhod. Nebyli schopni se střelecky prosadit. Po bezgólovém poločase se domácím podařilo v druhé půli dvakrát skórovat a zvítězit.

Stará Ves: Bezměrov B 2:2 (2:0) PK 4:3 zapis-o-utkani (22)

Na hřišti v Říkovicích, kde hrají svá domácí zápasy hráči posledního celku tabulky ze Staré Vsi, se našemu týmu zápas nepovedl. Už v první půlce šli domácí do dvoubrankového vedení. Stará Ves ve všech ostatních zápasech prohráli a tak se očekávalo naše vítězství. Ve druhém poločase se podařilo jen vyrovnat brankami Horáka a Davida Nedbala. A to  jsme už od 60 minuty hráli v deseti po vyloučení Tomáše Zatloukala.  Na pokutové kopy  byli úspěšnější domácí a tak jsme přišli o dva body.

Bezměrov B: Černotín 7:3 (2:2) zapis-o-utkani (23)

S celkem z čela tabulky se nám povedl sehrát velmi dobrý zápas. Hosté šli hned v 5 minutě do vedení. Dvěma góly Libora Bosáka jsme zápas otočili. Hosté vyrovnali ještě do poločasu na 2:2. Ve druhém poločase nás dostal do vedení Horák a hatrick dokončil Libor Bosák. Na 4:3 snížili hosté v polovině druhé půlky. Dvěma dalšími brankami Horáka  a jednou Davida Nedbala jsme soupeře zlomili.

Černotín: Bezměrov B 6:2 (3:2) zapis-o-utkani (24)

I v odvetě to vypadalo, že se naše Béčko bodově prosadí. Už po pěti minutách jsme vedli 0:2 po brankách Lukáše Horáka  a Aleše Vejtasy. Ovšem domácí stačili do poločasu zápas otočit na 3:2. Ve druhé půli pak už domácí dominovali a přidali další tři branky.