Podzim 2022 Dorostenci

Dorostenci letos hrají obnovenou soutěž Okresního přeboru Kroměříž. V základní části jsou zatím na 5. místě. Po základní části se bude pokračovat na jaře nadstavbou. Hodně nevyrovnané výsledky zatím nemohou vést ke spokojenosti.

K jednotlivým zápasům:

Morkovice B: Bezměrov 6:0 (2:0) zapis-o-utkani (35)

První zápas nám moc nevyšel. Domácí nás výrazně přehráli. Pro naše hráče, jako by ještě sezóna nezačala. Domácí si v první půli vytvořili slušný dvoubrankový náskok. Ve druhé půlce si pak s chutí zastříleli.

Bezměrov: Prusinovice/Chvalčov 4:3 (0:1) zapis-o-utkani (36)

I další utkání bylo s naší strany hodně rozpačité. Hosté se v prvním poločase dostali do vedení. Ve druhém poločase rozhodl svým střeleckým představením Matěj Dočkal. Nejprve hosté rozšířili své vedení na 0:2. Pak čtyřmi góly zápas otočil Matěj Dočkal. V nastaveném čase pak hosté snížili na konečných 4:3.

Bezměrov: Žeranovice 7:5 (3:2) zapis-o-utkani (37)

Další divoká přestřelka, kterou rozhodl Matěj Dočkal pěti góly. Nejprve jsme šli do vedení 2:0 po brankách Dočkala a Hashema Ghothima. Hosté snížili na 2:1, aby Matěj Dočkal znovu zvýšil na 3:1. Do poločasu opět hosté snížili na rozdíl jedné branky. Na 4:2 opět zvýšil hned na začátku druhé půle Matěj Dočkal. Hosté opět snížili na 4:3. Pak však z pokutového kopu skóroval Tomáš Sedláček a další dvě branky přidal Matěj Dočkal. Za rozhodnutého stavu ještě upravili v závěru hosté dvěma brankami na konečný stav 7:5.

Bezměrov: Zdounky/Zborovice 5:0 (1:0) zapis-o-utkani (38)

Hned v první minutě otevřel skóre Matěj Dočkal. Na další změnu brankového stavu jsme si museli počkat do druhého poločasu. Matěj Dočkal přidal další čtyři zásahy a rozhodl tak o našem hladkém vítězství.

Lutopecny/Zlobice: Bezměrov 4:4 (1:3) zapis-o-utkani (39)

Derby utkání proběhlo v Lutopecnách a mělo kuriózní závěr. Na úvod šli domácí do vedení. Na 1:1 vyrovnal Tomáš Sedláček z pokutového kopu. V závěru poločasu jsme strhli vedení na svou stranu po brankách Vojty Krupaře a Matěje Dočkala. Domácím pak stačilo sedm minut ve druhém poločase ke vstřelení tří branek a otočení skóre. V závěru zápasu aspoň vyrovnal Dan Kobliha. Po skončení  remízového zápasu se měli zahrávat pokutové kopy. Na to však rozhodčí zapomněl a tak se pokutové kopy o jeden důležitý bod budou zahrávat na jaře v odvetě.

Holešov B: Bezměrov 4:1 (1:1) zapis-o-utkani (40)

Na půdě vedoucího týmu tabulky jsme šli do vedení brankou Matyáše Morkuse ve 12 minutě. Domácí stačili do poločasu vyrovnat. Ve druhé půli soupeři dorazili posily z Áčka a obraz hry se změnil. Domácí se dostali do vedení 2:1, Rozhodující moment pak byl proměnění pokutový kopu na 3:1. Domácí pak už nám nedali šanci a navíc ještě přidali další gólovou pojistku.

Bezměrov: Morkovice B 2:2 (1:1) PK 1:4 zapis-o-utkani (42)

V tomto zápase jsme chtěli soupeři vrátit porážku z prvního kola. Začalo do slibně, když v 8 minutě skóroval Jiří Svoboda. Hosté ale do poločasu stačili vyrovnat. Ve druhé půlce šli dokonce do vedení. Nám se povedlo aspoň vyrovnat díky Danovi Koblihovi. Na pokutové kopy pak byl úspěšnější soupeř. A tak jsme přišli o důležité dva body..

Chvalčov/ Prusinovice: Bezměrov 3:1 (2:0) zapis-o-utkani (43) 

Do Prusinovic jsme jeli bez našeho nejlepšího hráče Matěje Dočkala. A tak nás domácí dokázali ve vyrovnaném zápase přehrát. Rozhodli v  prvním poločase dvěma brankami. Ve druhém poločase jsme podali mnohem lepší výkon. Dan Böserle  střelou z velké dálky snížil na 1:2 a následně jsme měli několik šancí na vyrovnání. Bohužel ani jedna neskončila brankou. Naopak po chybě našeho brankáře jsme inkasovali potřetí a bylo rozhodnuto.

Těšnovice: Bezměrov 1:12 ( 0:3) zapis-o-utkani (44)

V odloženém zápase jsme si v Těšňovicích zastříleli. V prvním poločase dal úvodní dva rychlé góly Matěj Dočkal. Třetí branku pak přidal Dan Böserle na konci poločasu. Druhá půlka už byla na branky bohatší. Dalších pět zásahů přidal Matěj Dočkal a čtyři Ondřej Loučka. Domácí se postarali aspoň o čestný úspěch.

Bezměrov: Holešov B 1:2 (0:1) zapis-o-utkani (45)

V posledním podzimním zápase jsme sehráli další velmi vyrovnaný duel z Holešovem. Hosté se dostali do vedení už v 10 minutě. O vyrovnání se na začátku druhé poloviny zasloužil premiérovým gólem Václav Mikuláš. Bohužel hned vzápětí jsme inkasovali po druhé a na to už jsme nedokázali reagovat.