Podzim 2022 starší žáci A

Starší žáci hrají Krajskou soutěž  Zlínského kraje skupinu A. V této věkové kategorii nemáme v současnosti nejsilnější ročníky a tak výsledky nejsou nejlepší. Ale postupně se hráči učí herní principy, které budou používat v dalších kategoriích .V tabulce jsme zatím poslední bez zisku bodu.

K jednotlivým zápasům:

Tečovice: Bezměrov  13:2 (6:1) zapis-o-utkani (46)

Sice jsme se dostali do vedení brankou Dominika Gabrhela, ale domácí ještě do poločasu šesti góly zápas otočili. Ve druhém poločase převaha domácích pokračovala. O náš čestný úspěch se postaral Tadeáš Petricius.

Kvítkovice: Bezměrov  15:1 (6:0) zapis-o-utkani (47)

Další dvojciferný příděl jsme dostali v Otrokovicích. Jedinou naši branku vstřelil Filip Ondráček.

Bystřice pod Hostýnem:Bezměrov 7:0 (3:0) zapis-o-utkani (48)

V Bystřici pod Hostýnem jsme udrželi poločasový výsledek 3:0 a celkový stav 7:0 byl zatím nejlepším výsledkem.

Bezměrov:Velké Karlovice 2:6 (1:3) zapis-o-utkani (49)

V prvním domácím zápase jsme dokázali soupeře dlouho potrápit. Do vedení nás dostal Tadeáš Petricius,ale hosté stačili do poločasu otočit zápas na 1:3. Na začátku druhého poločasu nám naději dal opět Tadeáš Petricius snížením na 2:3. Hosté ale v závěru přidali další tři branky a zaslouženě zvítězili.

Louky: Bezměrov 5:1 ( 4:0) zapis-o-utkani (50)

Další přijatelný rozdíl ve skóre jsme udrželi v Loukách, Domácí sice rozhodli o výsledku v prvním poločase. Ve druhém poločase jsme dokázali uhrát remízu 1:1. Náš gól vstřelil Tadeáš Petricius.

Bezměrov: Chropyně 2:18 (1:9) zapis-o-utkani (51)

Ve druhém domácím zápase jsme utrpěli nejvyšší porážku od prvního celku tabulky. O naše branky se postarali Matěj Domanský a Tadeáš Petricius.

Bezměrov: Jarcová/Jasenná 0:11(0:7)zapis-o-utkani (52)

Ani v dalším domácím zápase  se nám moc nedařilo. Druhý poločas byl o něco lepší než první, ale dvoucifernému výsledku jsme neunikli.

Bezměrov: Tečovice 0:4 ( 0.2) zapis-o-utkani (53)

V obou poločasech jsme inkasovali jen dvakrát. A o proti prvnímu zápasu bylo vidět výrazné zlepšení.

Bezměrov: Kvítkovice 2:7 (1:5) zapis-o-utkani (54)

Opět bylo rozhodnuto už v prvním poločase. Hosté šli do vedení 0:4 než snížil Tadeáš Petricius. Hosté pak ještě do poločasu navýšili  na 1:5. Druhý poločas jsme prohráli jen 1:2. Náš gól střelila Alena Zemánková.

Jarcová/Jasenná: Bezměrov 4:0 (0:0) zapis-o-utkani (55)

Naděje na první bodový zisk vydržela poločas, který jsme remizovali 0:0. Ve druhém poločase už domácí naši obranu dokázali překonat. Celkem se jim to podařilo čtyřikrát.