Muži porazili Ludslavice

FC AJAX BEZMĚROV: SK Slavoj Ludslavice 3:1 (1:0)

branky: 1:0 Adam Vožda 30, 2:1 Adam Vožda 83, 3:1 Matěj Dočkal 89

Sestava: Matěj Polášek – Jakub Komárek, Radim Adamov, Michal Kroupa – Jan Hrabal, Matěj Dočkal- Filip Dočkal, Roman Hadraba, Adam Vožda – Patrik Houra, Miroslav Pecho

Patrik Strážnický, Jakub Ulehla, Duhan Hazinedar, Lukáš Poledňák

V dalším domácím zápase chtěli naši muži prodloužit vítěznou sérii na pět zápasů. Soupeř z druhé poloviny tabulky zaostával v pohybu i v rychlosti. Ale naši hráči bohužel nemohli překonat soupeřovu obranu. Až se to povedlo po krásné akci Adamu Voždovi ve 30 minutě. Další naše šance ovšem zůstaly nevyužity.

V druhém poločase byla naše převaha ještě výraznější. Soupeř se prakticky nedostal na naši polovinu. Několik našich šancí bylo zmařeno brankářem. Pár střel šlo těsně mimo branku a rána Mirka Pecha se odrazila od břevna. Po takovém neúspěšném obléhání branky jsme udělali změny v sestavě. Ani to však dlouho k ničemu nevedlo. Naopak 15 minut před koncem se dostali hosté poprvé na naši polovinu. Vybojovali dva rohy a z toho druhého šokovali domácí diváky i hráče, když dokázali vyrovnat na 1:1. V této situaci naši hráči ještě více přidali  a výsledkem byla rozhodující branka Adama Voždy sedm minut před koncem. V závěru pak pečetil naše vítězství po skvostné narážečce Matěj Dočkal.

V tabulce jsme stále na čtvrtém místě.