Příprava žen se zvučnými soupeřkami

V jarní části zrušené sezóny využily naše ženy a dorostenky volný čas k sehrání celé řady přípravných zápasů. Do Bezměrova tak přijely soupeřky zvučných jmen.

Vše začalo příjezdem  juniorek Sigmy Olomouc, které se utkaly počátkem června s našimi ženami. Výsledek byl příznivý pro hostující hráčky, když vyhrály 0:4.

Může jít o obrázek 4 people , people standing , people playing football a grass

Může jít o obrázek 5 people , people standing , people playing sports a grass

Poté následoval výlet do Vlkoše, kde naše ženy změřily síly s dalším  divizním týmem. Autobusový výlet sice nedopadl podle představ, když jsme prohrály 0:3, ale zase dostaly příležitost hráčky širšího kádru.

Pak následoval další zápas  SK Líšeň. Brněnské druholigové hráčky byly také nad naše síly, když jsme jim ve vyrovnaném zápasy podlehly 2:5. Přesto bylo vidět zaujetí s jakým děvčata j zápasu přistupovaly.

Může jít o obrázek 1 person , standing , playing football a grass

Na závěr nás potom čekal další těžký soupeř Fastav Zlín, hrající Moravskoslezskou ligu. S tímto soupeřem už jsme se setkali v přípravě dvakrát vloni a odnesli si vysoké příděly. Tentokrát to byl velký boj . A když jsme prohrály 4:6 , tak to byl velký pokrok. Černou kaňkou pak bylo zranění naší nové posily Martiny Kubové.

Může jít o obrázek 11 people , people standing a outdoorsMůže jít o obrázek 4 people , people playing football , people standing a grass

 

Naše juniorky sehrály pouze jeden zápas proti Fastavu Zlín. A jak už jejich dobrým zvykem, opět z přehledem druholigového Může jít o obrázek 2 people , people playing football , people standing a grasssoupeře porazily, tentokrát 5:3.

 

V nadcházející sezóně budou hrát naše ženy opět Moravskoslezskou divizi a Český pohár. Naše juniorky pak třetí ligu, kde se utkají se silnými celky se Severní Moravy. Stále bereme nové zájemkyně z řad sportovních dívek, které si chtějí vyzkoušet  fotbal na vyšší úrovni.