Muži přivítali Troubky

FC AJAX Bezměrov : TJ Troubky 3:3 (1:3) PK 4:3

branky:  1:2 Patrik Houra 15 min, 2:3 Luděk Karásek 51 min, 3:3 Jakub Úlehla 69 min

Sestava:

Petr Lysák – Luděk Karásek, Radim Adamov, Dominik Bleša, Michal Kroupa- Roman Hadraba- Adam Vožda, Jan Hrabal, Jiří Sýkora, Patrik Houra- Štěpán Španiel

Jakub Úlehla, Matěj Polášek, Duhan Hazinedar, Filip Hanulík, Jakub Komárek

Úvod prvního přípravného zápasu mužům nevyšel. Hned v 5 minutě jsme inkasovali z rohového kopu na bližší tyč. O čtyři minuty později po naší špatné rozehrávce musel faulovat Petr Lysák a byla z toho jasná penalta. Tu bezpečně hosté proměnili a vedli už 0:2. Poté jsme využili rychlosti Adama Voždy na pravém křídle. Po jeho průniku v 15 minutě se k míči dostal na  vápně Patrik Houra a střelou po zemi k tyči snížil na 1:2. Postupně jsme získávali herní převahu. Na konci poločasu se do tutovky dostal Honza Hrabal, ale z malého vápna trefil jen ležícího brankáře. Z protiútoku nás pak soupeř potrestal třetím gólem.

V druhém poločase byla naše  herní převaha ještě znatelnější. Hosté se střeleckých pozic prakticky nedostávali. Nám se v 51 min podařilo snížit na 2:3, když roh Honzy Hrabala, zakončil na zadní tyči hlavičkou Luďa Karásek.  Dvacet minut před koncem pak krásnou střelou levačkou z šestnáctky vyrovnal kapitán Kuba Úlehla. Dokonce zápasu se skóre už nezměnilo. I když Matěj Polášek měl hned tři velké šance. A tak se týmy dohodli, že o vítězi rozhodnou pokutové kopy.

Začínali hosté a v první sérii proměnili , stejně tak i Kuba Úlehla. Ve druhé sérii netrefil hostující hráč branku, ale Patrik Houra zase ztroskotal na brankářovi hostí. Ve třetí sérii bezpečně proměnili hosté i Jirka Sýkora. Ve čtvrté sérii stejně tak i Michal Kroupa. V páté sérii hostující hráč neproměnil a tak o vítězství rozhodl Štěpán Španiel.

Může jít o obrázek 1 person , standing , playing a sport a grassMůže jít o obrázek 1 person , standing , playing football a grassMůže jít o obrázek 1 person , standing , playing a sport a grassMůže jít o obrázek 3 people , people playing sports a grassMůže jít o obrázek 1 person , standing , playing a sport a grass