M19: Dorostenci porazili Tečovice

FC AJAX Bezměrov: Sokol Tečovice 3:2 (3:1)

Branky: 1:0 Matěj Dočkal 4 min, 2:0 Patrik Houra 20 min, 3:0 Adam Vožda 37 min

Sestava: Ondřej Loučka – Jakub Komárek,Lukáš Poledňák, Patrik Strážnický, Michal Kroupa – Matyáš Španiel-  Patrik Houra, Matěj Polášek, Matěj Dočkal- Adam Vožda, Duhan Hazinedar

Jakub Frýdl, Drahomír Pavelka, Jaroslav Lakatos

Na podmáčeném hřišti se našim hráčům povedl úvod zápasu. Hned po pěti minutách skóroval Matěj Dočkal a vedli jsme 1:0. Ve dvacáté minutě neproměnil velkou  šanci Adam Vožda, ale vše důrazně ukončil Patrik Houra druhým gólem. Hosté poté převzali taktovku, když se využili indispozice Matěje Dočkala. Měli několik šancí, které vyřešil výborný Ondřej Loučka v bráně. Po úniku po pravém křídle pak uklidil míč od tyče do branky  Adam Vožda a vedli jsme 3:0. Hosté pak šťastně snížili do poločasu na 3:1.

Ve druhém poločase nás hosté zatlačili do obrany a vytvořili si řadu šancí. I díky nepřesnosti v koncovce se nám podařilo neinkasovat. Po deseti minutách se  ovšem podařilo snížit na 2:3 a tlak pokračoval. PO návratu Matěje Dočkala jsme byli nebezpeční i my. Ale do konce zápasu už gól nepadl a naši borci si tak připsali první výhru v soutěži.