Ženy prohrály ve Vlkoši

TJ Sokol Vlkoš: FC AJAX Bezměrov 2:0 (2:0)

Sestava:

Lucie Pitnerová – Viola Houšková, Martina Trávníčková, Denisa Novotná, Anna Večerková- Marcela Foltýnová- Adéla Pitnerová, Monika Dočkalová, Hana Baštincová, Iveta Červíková- Eliška Klevetová

Ve velmi oslaben sestavě jsme nastoupili k utkání ve Vlkoši. Do autobusu nastoupilo jen 10 hráček. Fanoušků bylo o něco víc včetně předsedy. Jedenáctá hráčka přijela samostatně a tak už jsme jen museli vyřešit, kdo si stoupne do branky. Nakonec zvítězila Lucka Pitnerová. A byla to dobrá volba. Soupeřky měly podobný počet hráček jako my a oproti minulému týdnu ve Zlíně se hrál fotbal o dvě třídy nižší úrovně. Jednou z příčin bylo opravdu dusné počasí. V úvodu jsme se dostali k několika rohovým kopům a střelám z dálky. Ovšem bez efektu. Pak byly nebezpečnější domácí hráčky. Gól visel na vlásku, ale obrana  i s brankářkou dlouho odolávala. Stačila však zbytečná ztráta míče v útoku a domácí kontraútokem udeřili poprvé. Těsně před poločasem se pak dopustila chyby jinak výborná Martina Trávníčková a domácí  šly do dvoubrankového vedení.

Ve druhém poločase se náš výkon zvedl. Dokázaly jsme hrát převážně na soupeřově půlce, ale šance jsme si vytvářely velmi těžko. A tak nejnebezpečnější byly dvě rány  Martiny Trávníčkové z dálky. První skončila na tyči, druhou pak na brankové čáře zastavila brankářka domácích. Zápas byl po dohodě zkrácen o pět minut. Důležitější než výsledek, bylo přece jen zdraví hráček. Únava byla vidět na obou stranách.