Ženy opět jasně vyhrály

FC AJAX Bezměrov: SK Protivanov 4:0 (1:0)

Branky: 1:0 Eva Kristýnová ( 18 min),  2:0 Sára Barnet  (50 min), 3:0 Eva Kristýnová (80 min), 4:0 Martina Trávníčková (88 min)

Sestava:

Jana Omámiková – Viola Houšková, Aneta Strašáková, Veronika Králíková, Soňa Bílková- Sára Barnet- Marcela Foltýnová, Lucie Hájková, Eva Kristýnová, Monika Dočkalová- Martina Trávníčková

Hana Baštincová, Denisa Novotná, Anna Večerková, Eliška Klevetová, Karolína Vránová, Anna Charuzová, Kateřina Šoberová

Ve třetím přípravném zápasy naše ženy čekal tým z Protivanova. Soupeřky většinou hrály v týmy Držovic, takže jsme s nimi už hrály na podzim. Zápas skončil remízou 2:2. Tentokrát nám vyšel úvod střetnutí a dvě velké šance zahodila Martina Trávníčková. Naše nová brankářka Jana Omámiková pak musela předvést dva velmi dobré zákroky, abychom po velmi dlouhé době neinkasovaly. V 18 minutě pak zahrával rohový kop Eva Kristýnová a zatočila míč přímo do branky. Vedly jsme 1:0 a hru jsme měli docela pod kontrolou. Vytvořili jsme si několik rohových kopů a prakticky všechny zaváněli gólovým zakončením. Bohužel druhý gól jsme do konce poločasu nepřidaly.

Do druhého poločasu jsme tak naskočily hladové po dalších gólech. A ten přišel ř minut po začátku. Nádhernou střelou pod horní tyčku se trefila Sára Barnet. Tento gól nás velmi uklidnil. Měly jsme pak další celou řadu šancí. Zejména neúnavná Eva Kristýnová pálila však všechno vedle branky. Skvělou ránu předvedla i Lucka Hájková.Brankářka ji však střelu vyrazila na tyč. Další šance po rohových kopech také v bráně neskončily. A tak až deset minut před koncem přidala třetí branku umístěnou střelou  Eva Kristýnová. V závěru se pak z dálky napřáhla Martina Trávníčková a uzavřela skóre na konečných 4:0. Přesto že nám v kádru chybělo několik hráček, opět se ukázala síla hráček z lavičky, zejména dorostenek. Příští týden nás čeká dvojzápas s Fastavem Zlín. Tento zápas bude jistě daleko těžší, než dosud odehrané.