Muži se utkali s juniory

FC AJAX Bezměrov A: FC AJAX Bezměrov U19 10:2 (3:2)

Branky: 1:0 Patrik Houra (1  min), 1:1 Aleš Vejtasa jun (7 min), 1:2 Jakub Komárek PK (10 min),

2:2 Roman Hadraba (16 min), 3:2 Roman Hadraba (44 min), 4:2 Vít Bleša (52 min), 5:2 Štěpán Španiel (55 min), 6:2 Roman Hadraba (68 min), 7:2 Štěpán Španiel (72 min), 8:2 Jakub Ulehla (79 min), 9:2 Jakub Ulehla (82 min), 10:2 Patrik Houra (85 min)

Sestavy:

Petr Lysák- Patrik Daněk, Dominik Bleša, Radim Adamov, Lukáš Poledňák- Jakub Ulehla- Miroslav Pecho, Roman Hadraba, Patrik Houra, Vít Bleša- Štěpán Španiel

Tomáš Zavřel-  Matěj Polášek, Jakub Komárek,Matyáš Španiel, Michal Kroupa- Patrik Strážnický- Adam Vožda, Aleš Vejtasa, Matěj Dočkal, Martin Hazinedar- Vojtěch Beran

Jaroslav Lakatos, Drahomír Pavelka jun

Na tento přípravný zápas dorazilo jen devět mužů a tak nám museli dva dorostenci pomoct s doplnění základní sestavy. A byl to právě jeden z nich Patrik Houra, který hned v úvodní minutě otevřel skóre zápasu. Pak ovšem začali překvapivě dominovat dorostenci a nejprve pěknou střelou k tyči vyrovnal Aleš Vejtasa jun a pak z pokutového kopu dostal dorostence do vedení Jakub Komárek. Za pár minut vyrovnal opakovanou střelou Roman Hadraba. Až v úplném závěru poločasu pak dostal áčko do vedení opět Roman Hadraba.

Druhý poločas pak už byl plně v režii A týmu. Dorostenci odpadli fyzicky a pak i psychicky. Góly pak přibývali až na celkový počet deseti zásahů. Hatrikem se prosadil Roman Hadraba, dvěma brankami se mohou pyšnit Patrik Houra, Štěpán Španiel a Jakub Ulehla. Utkání bylo poučné pro všechny hráče obou týmů.