Muži nestačili na Bochoř

FC AJAX Bezměrov : SK Bochoř 0:4 (0:2)

Sestava:

Petr Lysák – Jakub Komárek, Radim Adamov,  Drahomír Pavelka, Lukáš Poledňák-  Jakub Ulehla- Miroslav Pecho, Roman Hadraba, Patrik Houra, Adam Vožda- Patrik Daněk

David Opluštil, Michal Kroupa, Štěpán Španiel,  Lukáš Žigmund, Drahomír Doležel

Ve druhém zápase mužů jsme přivítali tým Bochoře. Soupeři nás od začátku zatlačili na naši polovinu. Navíc spousta chyb v rozehrávce nás stála spoustu sil na hašení nejhoršího. A tak bylo jen otázkou času, kdy se dostanou hosté do vedení. Stalo se to ve 20. minutě po rychlém protiútoku. Opět se naše záloha nestačila vrátit. Druhý gól jsme pak inkasovali v závěru poločasu. Naši jedninou nadějnou šanci měl Patrik Houra, ale jeho střelu na přední tyč brankář hostí vyrazil.

Do druhého poločasu jsme pozměnili sestavu. Ale hned na úvod se vážně zranil Drahomír Pavelka a naše obrana dostala další trhlinu. Na hřišti pak zbylo jen minimum zkušených hráčů. Všichni mladí se snažili, ale na soupeře to tentokrát nestačilo. Byli jsme přehráváni ve všech formacích a na ohrožení soupeřovy branky vůbec nedošlo. Hosté pak přidali ještě dvě branky, přičemž zahodili další plejádu šancí. Tento zápas byl poučný, ale pro nás nevydařený.