U09 Mladší přípravka vyhrála turnaj v Záhlinicích

V neděli 14.6  se uskutečnil turnaj mladších přípravek v Záhlinicích. Startovalo celkem pět týmů. Barvy AJAXu hájili hráči kádru  U09 ukončené sezony: Šárka Kuchaříková – Lea Koblihová, Michal Trávníček, Radim Adamov, Petr Novotný- Vincent Vyzula, Matyáš Vybíral, Michaela Miklová, Monika Miklová.

Náš tým odehrál celkem čtyři zápasy. V prvním utkání nastoupili proti týmu Martinic. Bylo z toho výhra 8:4, když 5 branek vstřelil Petr  Novotný, 2 Michaela Miklová a  1 Michal Trávníček. Ve druhém zápase jsme remizovali s Rusavou 5:5, když 2 branky vstřelil Vincent Vyzula a Petr Novotný a 1 Michaela Miklová. Ve třetím zápase jsme rozdrtili tým domácích Záhlinic 13:3, když 10 branek vstřelil Petr Novotný , 2 Michaela Miklová a 1 Michal Trávníček.

Ve finalovém zápase jsme se o titul utkali znovu z Rusavou. V úvodu jsme prohrávali 0:3. Ale dokázali jsme zápas dokonale otočit na konečných 6:3. 4 branky dal Michal Trávníček, po 1 Petr Novotný a Michaela Miklová.

FC AJAX Bezměrov tak v turnaji zvítězilo a odvezlo si zlaté medaile. Navíc nejlepším střelcem turnaje se stal Petr Novotný.