Muži nestačili na Rataje

FC AJAX Bezměrov: Sokol Rataje  1:4 (0:2)

Branka: 83. min Michal Večerka 1:4,

Sestava: Dalibor Pelikán – Aleš Vejtasa, Jakub Ulehla, Lukáš Poledňák (46. Patrik Houra), Drahomír Pavelka- Vít Bleša, Roman Hadraba, Daniel Židlík, David Opluštil (63. Jakub Komárek) – Miroslav Pecho (69. Radim Adamov), Tomáš Zavřel  (72. Michal Večerka)

Naši muži nastoupili v posledním letošním domácím zápase proti silným Ratajím. Soupeř nic nepodcenil a přijel v plné palbě se všemi oporami. A bylo to vidět i na předváděné hře. Jasný favorit na postup do Okresního přeboru hrál opravdu pěkný fotbal.  Dostával se do spousty slibných šancí, ale buď hosty zbrzdila nepřesnost nebo náš brankář Pelikán. Bohužel jsme v 18 minutě inkasovali, když jsme nejprve odvrátili nebezpečí v naší šestnáctce, aby následně Kuba Ulehla přihrál míč na volného útočníka hostí. Ten přihrávkou pod sebe  využil naší rozhozené obrany  a nahrál na jednoduché zakončení do odkryté branky. Následovali další šance, ale hosté využili až tu úplně poslední v prvním poločase a  dali nám klasický gól do šatny.

Druhý poločas pokračoval, tam kde první skončil. Dalšími dvěma góly hosté zápas rozhodli i výsledkově. Pak po sérii střídaní jsme se dostali k něčemu i my. Ale soupeř dovedl zápas do vítězného konce. Nic na tom nezměnil ani pokutový kop a snížení střídajícího Michala Večerky.