Muži konečně zvítězili v Litenčicích

Sobota 26.10. 2019

Sokol Litenčice : FC AJAX Bezměrov 0:3 (0:1)

branky: 6. Dominik Bleša 0:1, 50. Miroslav Pecho 0:2, 63. Michal Večerka 0:3

Sestava: Dalibor Pelikán – Jakub Ulehla, Vít Bleša, Drahomír Pavelka – Radim Adamov, Dominik Bleša, Roman Hadraba, Daniel Židlík (64.Jakub Komárek), David Opluštil (75. Tomáš Zavřel) – Michal Večerka, Miroslav Pecho (78. Aleš Vejtasa)

V posledním zápase podzimu nastoupili naši hráči na půdě druhého celku tabulky. V Litenčicích jsme nevyhráli strašně dlouho. Tak dlouho, že si to snad nikdo nepamatuje.  Ale všichni si pamatují neskutečné obraty, kdy jsme tam vedli 2:0 nebo 3:0 a nakonec prohráli 3:6 a 4:6.  Domácí si nechali zrekonstruovat hrací plochu, tak že se na ní dát i technický fotbal.  A to nám docela vyhovuje. Už  v 6. minutě jsme šli do vedení brankou Dominika Bleši. Poločas jsme měli převahu ale bez dalšího vstřeleného gólu.

Hned na začátku druhé půle jsme ovšem přidali druhý gól. Vstřelil ho nejlepší střelec podzimu Miroslav Pecho.  No a když po hodině hry přidal třetí zásah Michal Večerka, tak už se domácí nezmohli na další odpor. V poslední čtvrthodince jsme tak mohli prostřídat  a zkušeně dovést zápas do vítězného konce. V tabulce nám to sice nepomohlo a přezimujeme na 8. místě, ale odstup o třetího místa není propastný.