M19: Dorostenci vyhráli v Jaroslavicích až na penalty

Sobota 26.10. 2019

TJ Jaroslavice : FC AJAX Bezměrov 5:5 (2:4) PK 2:4

Branky: 3. Filip Flores 0:1, 13. Patrik Daněk 1:2, 17. Adam Vožda 1:3, 26. Patrik Daněk 1:4, 92. Patrik Daněk 5:5

Sestava:  Matěj Polášek – Matyáš Španiel, Jakub Komárek, Michal Kroupa – Patrik Houra, Pavel Opluštil, Štěpán Španiel, Jakub Frýdl, Matěj Doležel, Filip Flores- Adam Vožda, Patrik Daněk

Divoký průběh zápasu, který jsme měli jednoznačně vyhrát. Už ve třetí minutě skóroval opět Filip Flores a vedli jsme 0:1. Domácí odpověděli za pět minut vyrovnáním. Pak však vstřelil svůj první gól Patrik Daněk a opět jsme vedli. Naši převahu pak potvrdil dalším gólem Adam Vožda a vedli jsme po čtvrthodině hry 1:3. O dalším deset minut už jsme vedli po druhém gólu Patrika Daňka 1:4. Vše směřovalo k pohodlnému vítězství. Trochu komplikací přinesl v závěru poločasu pokutový kop ve prospěch domácích, po němž snížili na 2:4.

Druhý poločas byl ovšem poločasem hrůzy. Domácí třemi brankami v rozmezí sedmi minut úplně otočili zápas na 5:4. Nám se podařilo až ve druhé minutě nastavení třetím gólem Patrika Daňka vyrovnat na konečných 5:5. Na pokutové kopy jsme tentokrát zvítězili a připsali si aspoň dva body do tabulky.