Dorostenky v přípravě porazili Kotvrdovice

FC AJAX Bezměrov: TJ Rakovec Kotvrdovice  4:2 (2:1)

branky: Kristýna Zachová, Kristýna Vypušťáková, Tereza Dostálová, Petra Večerková

Sestava: Tereza Dostálová- Aneta Strašáková, Petra Večerková- Kristýna Vypušťáková,  Kristýna Zachová,  Karolína Vránová- Denisa Partyková

První společné vystoupení mají za sebou naše dorostenky. Utkaly se v Chropyni s celkem z Kotvrdovic. Naše sestava postrádala několik opor, ale přesto se děvčata mohla přesvědčit, že v mistrovské soutěži se nemusí ztratit. Soupeřky byly velice běhavé a hlavně měly 5  náhradnic. Naše hráčky tak musely v horkém počasí hlavně šetřit síly. V první polovině zápasu šly sice Kotvrdovice do vedení, ale to trvalo jen chvíli. Po samostatné akci vyrovnala Kristýna Zachová. Ještě do poločasu jsme skóre otočili, když jednu ze svých mnoha šancí proměnila Kristýna Vypušťáková.

Ve druhém poločase se bojovalo a hra byla poměrně vyrovnaná. Branky padaly až v závěru. Nejprve vstřelila gól Tereza Dostálová, aby ještě hosté snížili. V poslední minutě se nám podařilo ještě skóre upravit na konečných 4:2. Výsledek však nebyl rozhodující. Důležité bylo vyzkoušet si rozestavění další věci před nadcházející sezónou ve 3.lize dorostenek.