M19 : Vítězství v Přílukách

FK Příluky: FC AJAX Bezměrov 3:4 (3:1)

Branky: 36. min Patrik Daněk 1:1, 49.min Adam Vožda 3:2, 76.min Aleš Vejtasa 3:3, 84.min Adam Vožda 3:4

Sestava : Matěj Polášek – Jakub Komárek, Aleš Vejtasa, Michal Kroupa – Matěj Doležel, Patrik Houra, Matyáš Španiel, Patrik Strážnický, Adam Vožda – Patrik Daněk, Štěpán Španiel

Ondřej Loučka, Jakub Frýdl

Zápas plný premiér. První kolo nové sezóny, v nové soutěži, s novým trenérem. Naši dorostenci v zápase Okresního přeboru Zlín zajíždělo na půdy Příluk pod vedením Aleše Vejtasa staršího.  Tým po loňsku zůstal pohromadě. Takže hráči mají možnost napravit minulou sezónu, kdy sestoupili z Kraje.

Začátek utkáním nám ovšem nevyšel ,když jsme již v 8 minutě inkasovali. Deset minut před koncem poločasu se nám sice podařilo vyrovnat střelou Patrika Daňka, ale netrvalo dlouho a domácí se opět dostali do vedení. Pohroma pak přišla v poslední minutě poločasu, kdy jsme inkasovali potřetí. Poločas jsme tak prohráli 3:1 a měli o přestávce o čem přemýšlet.

Že to přemýšlení nebylo marné, ukázal druhý poločas. Hned v úvodu zvýšil naše naděje na bodový zisk Adam Vožda, který snížil na 3:2. Čtvrthodiny před koncem dokonce vyrovnal Aleš Vejtasa na 3:3. A když už se zdálo, že o vítězi rozhodnou střely ze značky pokutového kopu vstřeli vítěznou branku opět Adam Vožda. Po dokonalém obratu jsme si tak připsali výhru a první tři body do tabulky OP Zlín.