U19: Dorostenci prohráli v Boršicích

SK Boršice: FC AJAX Bezměrov 9:2 (4:0)

branky: 62.min Štěpán Španiel 4:1, 80.min Jakub Frýdl 6:2

Sestava: Ondřej Loučka – Jakub Komárek, Aleš Vejtasa, Michal Kroupa- Patrik Houra, Pavel Opluštil, Matyáš Španiel, Lukáš Poledňák, Patrik Strážnický- Adam Vožda, David Opluštil

Jakub Frýdl, Štěpán Španiel, Matěj Doležel,

V posledním kole jsme se chtěli rozloučit se sezonou vítězně. Na úvod domácí zatlačili, ale bez gólu. Pak se zápas hrál nahoru dolů a šance byli na obou stranách. Až do 35. min kdy měl Adam Vožda jasnou tutovku a neproměnil. Zároveň se zranil kapitán Patrik Houra. Hosté s protiútoku daly gól po chybě Michal Kroupy. Po dalších našich zaváháních jsme během tří minut inkasovali ještě třikrát. Do šaten jsme tak šli ve špatném rozpoložení.

V druhé půlce jsme měli míč docela pod kontrolou, ale domácí byli nebezpečnější. Půl hodiny před koncem se krásně z poza šestnácky přízemní ranou trefil Štěpán Španiel. Domácí nás ovšem zchladili dvěma góly. Pak po  trestňáku Pavla Opluštila se trefil hlavou Jakub Frýdl a oslavil tak překvapivě svůj první gól v dorostech. Konec zápasu opět ukázal špatnou komunikaci v obraně když jsme soupeři darovali další tři góly.

Tímto zápasem jsme zakončili první rok účinkování v Krajské soutěži. Celkem jsme získali 7 bodů s hrozivým skóre 54: 195 a obsadili předposlední 13. místo.