Muži: Zbytečná prohra s Zářičím

TJ Haná Zářičí : FC AJAX Bezměrov  3:2 (1:1)

Branky: 35. min Roman Hadraba 1:1. 82. min Zdeněk Galetka 3:2

Sestava: Dalibor Pelikán- Luděk Karásek (65. Zdeněk Galetka), Jakub Ulehla, Dominik Bleša- Drahomír Pavelka, Tomáš Zatloukal- Radim Adamov (78.min Aleš Vejtasa), Roman Hadraba, Vít Bleša- Michal Večerka. Miroslav Pecho (55. Patrik Houra)

Zápas s neoblíbeným soupeřem byl přeložen na umělou trávu do Chropyně. Zápas byl nevalné úrovně. Naši hráči jakoby spali na vavřínech a vůbec nenavázali na výkon s předchozího kola.  Domácí se dostali do vedení už v 10. minutě. Naštěstí se nám podařilo do poločasu vyrovnat. Svou druhou branku ve třetím utkání vstřelil Roman Hadraba.

Ve druhém poločase jsme měli výraznou převahu, ale jen po šestnáctku. Chybělo jakékoli zakončení. Domácí se zaměřili jenom na rychlé protiútoky. A to jim vyšlo. když dvakrát chybovala naše obrana. Podruhé to byl prakticky vlastní gól, když Luděk s malého vápna trefil útočníka tak , že se míč odrazil do sítě. Nás tlak v závěru sílil, ale nepřesnosti a labilita některých našich hráčů nás brzdili. Až střídající Zdeněk Galetka dorazil míč do sítě. Pak se však asi pět minut nehrálo. Po napadení střelce gólu brankářem, se řešilo zda žlutá karta je dostatečným trestem. No ztracený čas chyběl. Domácí už vítězství udrželi. Přerušili jsme tak vítěznou sérii. V tabulce jsme stále na třetím místě.