Muži: Vítězství v derby ve Zlobicích

Sokol Zlobice: FC AJAX Bezměrov  1:3 (1:2)

branky: 4. min Miroslav Pecho 0:1, 10. min Michal Večerka  1:2, 89. min Tomáš Zavřel 1:3

Sestava: Martin Srbecký – Luděk Karásek, Tomáš Zatloukal, Jakub Ulehla, Dominik Bleša-Vít Bleša, Roman Hadraba (46.Radim Adamov), Drahomír Pavelka (70. Aleš Vejtasa),  Jiří Sýkora,- Michal Večerka (89. Zdeněk Galetka), Miroslav Pecho( 80. Tomáš Zavřel)

Tradiční derby ve Zlobicích se hrálo velmi bojovně. Vše podstatné se dělo hned na začátku. Do vedení nás dostal ve 4 minutě Miroslav Pecho. O dvě minuty později již bylo vyrovnáno. Ale ještě v 10 ,minutě se prakticky vlastním gólem dostali naši hráči opět do vedení. Premiéru si v našem dresu odbyl Roman Hadraba. Odehrál solidní poločas po kterém byl střídán z obavy z druhé žluté karty. Jinak domácí měli dost šancí na vyrovnání, ale koncovku měli slabou.

Ve druhém poločase pokračoval především boj. V ošklivém počasí se diváci pěkného fotbalu nedočkali. Domácí opět nevyužili své šance a hodně znervózněli. My jsme poslali do hry další posily a posledních dvacet minut jsme měli zápas už plně pod kontrolou. Závěr byl hektický. Dvě minuty před koncem Jirka Sýkora pěkně vysunul Michala Večerku, který našel před prázdnou bránou střídajícího Krakena a bylo to 1:3. V nastaveném čase pak neudržel nervy na uzdě Michal Trávníček a nechal se zbytečně vyloučit. Překvapení to asi pro zasvěcené, nebylo.

Na obrázku může být: 7 lidí, stojící lidé a venkuNa obrázku může být: 4 lidé, sportující lidé, tráva, dítě, venku a přírodaNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, sportující lidé a venkuNa obrázku může být: 2 lidé, pes a pták