U19: Prohra s Boršicemi na závěr

FC AJAX Bezměrov: SK Boršice 0:6 (0:3)

Sestava: Matěj Polášek – Matěj Strašák, Jakub Komárek, Lukáš Poledňák, Vojtěch Ferenz- Lukáš Žigmund- Adam Vožda, Pavel Opluštil, Aleš Vejtasa, Michal Kroupa- Štěpán Španiel

Matyáš Španiel, Patrik Daněk, Pavel Skoupil, Radim Knap, Patrik Houra, Patrik Strážnický, Filip Ondráček

V posledním zápase podzimní sezóny jsme sešli v hojném počtu. Chyběl však rozhodčí a tak jsme museli využít vlastních zdrojů.  Hned v úvodu jsme několikrát nechali hosty zaútočit. Ti nás dost zaskočili a měli převahu. Tu zužitkovali ve vedení v 15 minutě po zjevném ofsajdu. Druhý gól byl také po úniku na samotného brankáře. Až ve 34. minutě vyšla první naše střela na branku. Šance na zkorigování výsledku pak měl dvakrát Patrik Daněk, ale trestuhodně šance zahodil. Naopak Hosté nám gólem do šatny ukázali, jak se má zakončovat. Poločas jsme tak prohráli 0:3.

Ve druhém poločase jsme začali dobře a soupeře zatlačili, ale bez gólového zakončení. V době našeho největšího tlaku se hosté dostali ke standartní situaci, která skončila jednoduchým gólem na 0:4.  Po jednom z rohů jsme si dali vlastní branku po chybě na přední tyči. Až poté jsme se dostali do několika velkých šancí. Všechny však pochytal vynikající  brankář hostů. Na závěr nám hosté přidali ještě šestý gól. Hosté zcela zaslouženě vyhráli. My jsme skončili na 13. místě po podzimní části sezóny.