U15: Zbytečná porážka v Kvasicích

Kvasice/Hulín : FC AJAX Bezměrov 4:3 (1:3)

branky: 7. min vlastní 1:1, 19.min Aleš Vejtasa 1:2, 22. min Aleš Vejtasa 1:3

Sestava: Ondřej Loučka- Daniel Böserle, Patrik Strážnický, Zdeňka Jordová, Vojtěch Ferenz- Filip Ondráček, Tereza Dostálová, Josef Jelínek,  Matěj Doležel- Aleš Vejtasa, Jakub Frýdl

Další zápas jsme nakonec sehráli v Kvasicích. Domácí ovšem měli nahlášený hrací místo Hulín. Po zmatcích, které způsobili domácí jsme tak nakonec nastoupili k zápasu. Hned v páté minutě se lacino dostali do vedení domácí. Střelu ze standartky hrubě podcenil náš brankář a pouze ji vyrazil před sebe, kde pohodlně dopravil míč do sítě dobíhající útočník. Naštěstí hned za dvě minuty od centroval zleva Aleš a jeho centr si kopli domácí obránci do vlastní sítě. Pak jsme dokázali dvěma  góly Aleše Vejtasy se dostat do vedení, které jsme udrželi do konce poločasu.

Ve druhém poločasu se hrálo dlouho bez větších šancí. V polovině však stačil jeden roh domácích a s brankové čáry vyrážel náš hráč rukou. Následovala penalta, kterou domácí jednoznačně proměnili. Bylo sníženo na 2:3. Pak jsme měli tři tutové šance. Nejprve jsme šli dva na samotného brankáře, ale střela šla nad. Pak šel sám Aleš na branku, ale brankář mu míč vyrazil na roh. Po rohu se dostal ke krásnému voleji Patrik Strážnický, ale ten však skončil těsně nad. A tak tři minuty před koncem jsme si nechali vstřelit třetí gól. Vrcholem všeho pak bylo to že jsme ze standartky dostali v poslední minutě čtvrtý gól, který znamenal naši prohru.