U19: Porážka ze Širůchu

Jiskra Staré Město: FC AJAX Bezměrov 6:2 (4:0)

branky: 49.min Patrik Houra, 69. min Patrik Daněk

Sestava: Matěj Polášek- Patrik Daněk, Jakub Komárek, Radim Knap, Adam Vožda- Patrik Houra, Lukáš Žigmund- Matěj Strašák, Aleš Vejtasa, David Túró- Štěpán Španiel

Michal Kroupa, Pavel Skoupil, David Beier, Matyáš Španiel, Patrik Strážnický

V dalším kole krajské soutěže naši dorostenci zavítali do Starého Města. Hrálo se na bývalém ligovém stadionu na Širůchu. Konečně jsme nastoupili ve skoro ideální sestavě a nastoupili hned tři nový hráči. Domácí ovšem na nás doslova vlétli a veškerá před zápasová předsevzetí vzala za své. Naši hráči nestačili na kombinační hru vedoucího celku soutěže a do 15 minuty dvakrát inkasovali. Do poločasu se to stalo ještě dvakrát a tak jsme jednoznačně prohrávali 4:0.

V druhém poločasu se naši hráči už osmělili a dokázali hrát s domácímu vyrovnanou partii. Přispěl k tomu šťastný gól Patrika Houry. Domácí ovšem opět gólově zareagovali a bylo to 5:1. Svůj první střelecký úspěch v sezóně zaznamenal Patrik Daněk  A snížil na 5:2. Další naše velké šance zůstaly nevyužity. V úplném závěru jsme  inkasovali po šesté. Přesto bylo vidět, že naši hráči se s krajskou soutěži pomalu sžívají. Další dva zápasy hrají na domácí půdě a tak se budou snažit přidat další body do tabulky.