U13: Prohra s Holešovem po nadějném výkonu

FC AJAX Bezměrov: SFK ELKO Holešov 2:4 (1:3)

branky: 1:0 Daniel Böserle 5 min, 2:4 Daniel Böserle 56 min

Sestava: Dan Kobliha – Jan Vrána, Daniel Böserle- Damián Vašíček, Hashem Ghothim, Vojtěch Krupař- Filip Ondráček, Filip Solař

Václav Mikuláš, Matyáš Kobliha, Anna Večerková, Jiří Krupař

Ve druhém kole nás čekal tým Holešova. Poprvé nastoupil za Ajax  Filip Solař a předvedl se v dobrém světle. V páté minutě jsme zahrávali trestný kop, který ze dvaceti metrů poslal do sítě Dan Böserle. Byl to první gól mladších žáků v krajské soutěži. Zápas byl poměrně vyrovnaný s šancemi na obou stranách. Jak jinak než po rohovém kopu jsme deset minut před koncem poločasu inkasovali. Pak jsme nezachytili rychlý průnik a během dvou minut hosté otočili průběh zápasu na 1:2. To nejhorší ovšem přišlo v poslední minutě. Filip Ondráček zahrával rohový kop. Na bližší tyči zachytil míč brankář a rychle založil protiútok, z kterého jsme inkasovali po třetí. Tento gól do šatny byl v podstatě rozhodující.

Ve druhé polovině zápasu jsme měli více ze hry a více šancí. Ale byli to hosté, kteří po dalším rohu zvýšili na 1:4. Pak jsme šli několikrát sami na brankáře. Nedal Hashem, Dan ani Filip Solař. Filip Ondráček se pak k zakončení vůbec nedostal. Škoda, protože soupeř byl k poražení. Po dvou kolech jsme tedy bez bodů, ale aspoň jsme nalezli střelce.