U15: Prohra doma s Holešovem

FC AJAX Bezměrov: SFK ELKO Holešov 1:7 (0:4)

branka: 1:6 Aleš Vejtasa  50 min

Sestava: Ondřej Loučka –  Jan Vrána, Zdeňka Jordová, Vojtěch Ferenz, Josef Jelínek- Tereza Dostálová- Kristýna Zachová, Daniel Böserle, Matěj Doležel- Aleš Vejtasa, Patrik Strážnický

( Damián Vašíček, Drahomír Pavelka, Tom Pascarella)

Ve druhém kole do Bezměrova přijel tým z Holešova. Naši hráči mohli vyzkoušet nové dresy  i nové míče. Hned v úvodu nás mohl dostat do vedení  Aleš Vejtasa. Utekl obraně, udělal kličku brankáři, ale s úhlu trefil jen tyč.  Hosté pak jednoznačně ovládli hru a dokázali skórovat. Brzo vedli 2:0 a po rohu dokonce tři nula. Standartní situace byly pro nás vůbec velkou pohromou. I další roh skončil gólem a naopak Dan Böserle neproměnil svou šanci. Poločas jsme tak jednoznačně prohráli 0:4.

Hned na úvod druhém půle kopali hosté další roh a bylo to 0:5. Až poté jsme se dostali k několika šancím. Jednu z nich zakončil Aleš Vejtasa čestným úspěchem. Hosté však odpověděli dalšími dvěma góly. Střely Aleše Vejtasy a Patrika Strážnického šly těsně vedle. V domácí premiéře jsme tak zaslouženě utrpěli výraznou porážku a vše budem muset napravit další týden ve Zlíně Loukách.