Muži: Povinná domácí výhra

FC AJAX Bezměrov: Sokol Žalkovice B  5:3 (2:3)

branky: 13. min Michal Večerka 1:0, 44. min Michal Večerka 2:3, 51.min Jakub Ulehla 3:3, 65. min Luděk Karásek 4:3, 69. min Aleš Vejtasa  5:3

Sestava:

Dalibor Pelikán- Luděk Karásek, Jakub Ulehla, Dominik Bleša- Tomáš Zatloukal- Miroslav Pecho (70.Petr Holý), Drahomír Pavelka (61. Aleš Vejtasa), Vít Bleša, Radim Adamov(84.Ondřej Večerka), Tomáš Křeháček (46. Tomáš Zavřel)- Michal Večerka (77. Zdeněk Galetka)

V druhém domácím zápase po sobě jsme měli soupeře ze spodní poloviny tabulky. Stejně jako minulý týden se očekávalo vítězství. Minulý týden ovšem naši borci zklamali a prohráli s oslabeným soupeřem ze Zlobic 3:4. Měli tedy co napravovat. Začátek tentokrát vypadal slibně Michal Večerka se dostal do tří velkých šancí. Proměnil až tu třetí a dostali jsme se do vedení. Jakoby nás toto vedení ukolébalo, přenechali jsme iniciativu hostům. Těm stačilo hrát na rychlé protiútoky a ve 20 min bylo vyrovnáno. Pak se hosté dostali do vedení brankou zavánějící ofsajdem. Ve  3ž. min nařídil rozhodčí pokutový kop za čistý skluz Kuby a vypíchnutí míče. Hosté se tak lacino dostali do vedení 1:3. Až poté se naši hráči vzpamatovali a vytvořili si tlak před soupeřovou brankou. Byl z toho druhý gól Michala Večerky a snížení na 2:3 gólem do šatny.

Druhý poločas začal dvěma velkými šancemi střídajícího Tomáše Zavřela. Ovšem koncovka byla tragická. Naštěstí jsme tlaku využili k několika rohovým kopům. A po pěti minutách se k odraženému míči dostal Kuba Ulehla a nekompromisně vyrovnal na 3:3. Byl to jeho gól po několika letech.  V polovině poločasu se po dalším rohu prosadil další tvrdou dorážkou Luděk Karásek a dostali jsme se opět do vedení 4:3. O dalších pět minut se postavil k zahrávání trestného kopu Aleš Vejtasa a krásně trefil míč na zadní tyč. Bylo to už 5:3. Bohužel zbytek času do konce zápasu náš tým nevyužil k vylepšení skóre. V tabulce jsme opět poskočili na čtvrté místo.