Muži prohráli na penalty v Litenčicích

Sokol Litenčice: FC AJAX Bezměrov  3:2 PK ( 0:0) PK 4:3

branky: 70. Vít Bleša 2:1, 71. Tomáš Zavřel 2:2

Sestava: Dušan Polášek – Luděk Karásek, Tomáš Zatloukal, Jakub Ulehla, Dominik Bleša- Miroslav Pecho, Tomáš Zavřel (85. Patrik Houra) , Aleš Vejtasa, Tomáš Křeháček (50. Radim Adamov)- Vít Bleša, Zdeněk Galetka (70. Petr Holý)

V úvodním kole zajížděli muži do Litenčic. Hrací plocha nepřipomínala hřiště ani rozměry ani svým žlutým povrchem. Domácí hráči v prvním poločase nevyužili několik šancí. Ani naše akce gólem neskončily. A tak se vše podstatné odehrálo v druhém poločase. Domácí šly poměrně lacino do dvougólového vedení. dvěma slepenými góly. Posledních dvacet minut ale patřilo hráčům Ajaxu. Nejprve to Vít Bleša, který své sólo přes půl hřiště zakončil střelou k tyči a snížil na 2:1. O minutu později pak vyrovnal Tomáš Zavřel, když zužitkoval centr  střelou z voleje k tyči. Náš další tlak ke obratu nevedl a ani domácí se už ke gólu nepropracovali. O vítězi zápasu tak musely rozhodnou pokutové kopy.

V první sérii šel kopat Víťa Bleša a nedal. Ovšem při vyrážení míče se zranil domácí gólman. Domácí hráč proměnil a prohrávali jsme 1:0. Pak šel kopat Aleš Vejtasa a taky nedal. Domácí hráč ovšem také ne. Takže se stav neměnil. Ve třetí sérii proměnil Jakub Ulehla a domácí hráč přestřelil. Takže bylo vyrovnáno 1:1. Pak postupně dávali všichni Mira Pecho, Dominik Bleša, Radim Adamov. Až v osmé sérii neproměnil Petr Holý a bylo rozhodnuto. Po šesté v řadě jsme prohráli penaltový rozstřel.