Poslední zápas a výprask v Roštíně

Sokol Roštín: FC AJAX Bezměrov 6:0 (3:0)

Sestava:

Ondřej Večerka – Matěj Strašák (70. Radim Knap), Tomáš Zavřel, Aleš Vejtasa, Dominik Bleša- Jakub Ulehla- Patrik Houra, Miroslav Pecho (46. Martin Srbecký)- Patrik Daněk (62. Dušan Polášek), Štěpán Španiel (46. Zdeněk Galetka), Vít Bleša

V posledním zápase sezóny jsme posbírali pět dorostenců, další co v sezoně prakticky nehráli a dva hráče jsme museli nově registrovat. To byl důsledek neuvěřitelné druhé části jara, kdy se nám zranilo 11 hráčů a tři se vyfaulovali. Zápas jsme tak potřebovali nějak přežít a dohrát se ctí sezonu. Bohužel už v 6. minutě jsme po rohovém kopu inkasovali poprvé. Naši zkušenější hráči nepodpořili mladé nezkušené a stoperská dvojice hořela jak papír. Zázrak byl, jsme do poločasu inkasovali jen třikrát. V útoku jsme byli bezzubý.

Do druhého poločasu jsme vystřídali a obraz hry se malinko změnil. Soupeře jsme čvtrhodinku drželi na distanc. Dokonce se Zdeněk Galetka dostal ke střele na bránu. Ale jeho slabá rána šla doprostřed, přímo do náruče brankáře domácích. Pak ovšem vyprodukoval hrubku vybíhající Ondra Večerka a domácí opět převzali střeleckou iniciativu. Zápas byl jen otázkou skóre. Můžeme ještě děkovat, že jsme dohráli v jedenácti. Protože mohl byl vyloučen náš brankář za držení soupeře a také Víťa Bleša, který neudržel nervy na uzdě a několika zákroky si o vyloučení přímo říkal. Neslavně jsme tak zakončili sezónu na desátém místě. A výbor bude muset hledat nového trenéra.