U15: Nečekaná porážka s Rusavou

FC AJAX Bezměrov: SK Rusava  1:6 (0:2)

branka: 1:5 Kristýna Zachová 50 min

Sestava :

Matěj Polášek – Zdeňka Jordová, Pavel Opluštil- Tereza Dostálová, Aleš Vejtasa, Jakub Komárek- Josef Jelínek, Kristýna Zachová

Jakub Frýdl, Matěj Doležel, Patrik Strážnický

Soupeř přijel v oslabené sestavě a tak naše role favorita ještě stoupla. Od první minuty jsme si vytvářeli jednu šanci za druhou a s železnou pravidelností jsme jednu za druhou zahazovali. Pak už se na to nemohl dívat náš brankář a aby se skore konečně změnilo, tak přihrál soupeři před prázdnou branku. Obrázek hry se nezměnil, i když se hosté dostali do nečekaného vedení.   Opět šance za šancí končily nezdarem. Atak opět zaúřadoval náš brankář a bylo to 0:2.

V druhém poločase už naše hra nestála za nic a po individuálních chybách jsme inkasovali  sérii gólů . Za stavu 0:5 se konečně trefila Kristýna , když vymetla pravou šibenici. To bylo z naší strany vše. Hosté pak ještě zvýšili na 1:6 a zápas se jen dohrával.

První prohrou z Rusavou jsme si trochu zkomplikovali situaci. Vše se bude rozhodovat v posledních čtyřech kolech, ale stále máme náskok šesti bodů a první místo na dosah.