U19: Dorostenci podlehli na penalty v Chvalčově

TJ Chvalčov: FC AJAX Bezměrov 2:2 (1:1) PK 4:3

branky: 0:1 Patrik Daněk 15 min, 1:2 Radim Knap  50 min,

Sestava: Matěj Polášek – Radim Knap, Pavel Skoupil- Matěj Strašák, Patrik Houra, David Beier- Petrik Daněk, Lukáš Žigmund

Pavel Opluštil, Michal Kroupa, Tomáš Ryšánek

K dalšímu zápasu jsme zajížděli do Chvalčova  v hodně oslabené sestavě. Přesto jsme od začátku zcela ovládli hru a hrálo se jen polovině domácích. V 15 minutě byl naše snaha konečně zužitkována  v gólový úspěch. Trefil se Patrik Daněk a zdálo se, že zápas v klidu zvládneme. Další gól mohl přidat střídající Michal Kroupa, ale vysoko přestřelil v jasné pozici. David Beier trefil  břevno a neprosadil se ani  Lukáš Žigmund ani Patrik Daněk. V závěru poločasu to pak byly domácí, kteří se osmělili a vyrovnali, V poslední minutě pak trefili břevno a ještě jednou musel šanci domácích hasit Matěj Polášek.

Do druhého poločasu jsme nastoupili opět v základní sestavě. Po pár minutách , ale musel střídat Matěj Strašák kvůli bolesti kolena. Krásně nás do vedení dostal Radim Knap, střelou ze třiceti metrů. na kterou brankář nedosáhl. Místo uklidnění a zvýšení náskoku, stačil o minutu později protiútok a faul naší obrany. Z přímého kopu domácí vyrovnali. Druhý poločas měl podobný průběh jak první. Stále jsme měli více ze hry a mohli jít do vedení po střelách Lukáše. David opět trefil břevno. Ale závěr opět patřil domácím, kteří trefili dvakrát tyč. Nakonec tedy o výsledku rozhodovali pokutové kopy.

Hned v první sérii ovšem neproměnil Radim Knap. Pak s přehledem dali David Beier, Lukáš Žigmund, Patrik Houra. Ale i všichni domácí byli úspěšní. V poslední sérii  ale Matěj Polášek střelu do prostřed brány chytil a mohli jsme srovnat. Pavel Skoupil, ale penaltu nedal a tak jsme prohráli. V tabulce držíme druhé místo.