Muži prohráli v přípravě se Zlobicemi

FC AJAX Bezměrov: Sokol Zlobice 2:3 (1:2)

branky: 32. min Jiří Sýkora 1:2, 66. min Jakub Úlehla 2:2

Sestava:

  1. poločas:

Dalibor Pelikán – Miroslav Pecho, Michal Žigmund, Aleš Vejtasa, Dominik Bleša – Drahomír Pavelka (33. Lukáš Žigmund), Jakub Ulehla- Vít Bleša, Jiří Sýkora, Radim Adamov ( 32. Patrik Daněk)- Michal Večerka

2. poločas:

Dalibor Pelikán – Miroslav Pecho (85. Radim Adamov). Michal Žigmund, Aleš Vejtasa, Dominik Bleša- Petr Holý (65. Drahomír Pavelka), Jakub Ulehla – Václav Piškula (65. Jiří Sýkora), Vít Bleša, Patrik Daněk ( 66. Lukáš Žigmund)- Radim Adamov (65. Michal Večerka)

Chropyňský zimní turnaj pokračoval boji o umístění. Naši hráči se utkali se Zlobicemi o 5 až 8 místo. Tentokrát jsme nasadili to nejsilnější od první minuty, ale na našich hráčích byla vidět nesehranost. Po deseti minutách se soupeři podařilo skorovat hlavičkou po rohovém kopu. Za nedlouho potom se Zlobice dostali do vedení 2:0 po sólu Michal Trávníčka, kterému předcházelo zaváhání naši obrany.  Spousta nepřesností brzdilo naše útočné snažení. Snížit mohl Víťa Bleša, ale jeho střela šla vedle. I my jsme mohly inkasovat z několika brejků, ale ani soupeř nebyl úspěšný. A  tak se ujala až střela Jirky Sýkory, který pohodlně přehodil vyběhnuvšího brankáře Zlobic.

Do druhého poločasu jsme vstoupili lépe, než do prvního. Ale dlouho jsme se nemohli prosadit. Až z rychle rozehraného rohu Patrikem Daňkem se podařilo pěkně trefit Kubovi Ulehlovi. Bylo vyrovnáno a navíc jsme  měli několik gólových šancí. Ani Kuba ani Michal neprostřelili brankáře, ani nezvolili přihrávku na volného spoluhráče. A tak jsme inkasovali se standartní situace podruhé. Z přímého kopu soupeř našel volného hráče v šestnáctce, který hlavičkou překonal našeho brankáře. Ten se  zranil před tím po dalekém výběhu do pole a tak nemohl dobře zasáhnout. Vyrovnat už se nám nepovedlo. Budeme tak hrát příští sobotu  o sedmé místo.