Remíza s Vlkošem

FC AJAX Bezměrov: TJ Vlkoš 3:3 (1:2)

branky: 1:1 Vít Bleša 35 min 2:2 Petr Srbecký 70 min  3:3 Radim Adamov 85 min

Sestavy:

  1. poločas:

Aleš Vejtasa – Radim Knap, Michal Žigmund, Michal Krejčiřík, Pavel Holan – Petr Holý ( 25. Petr Srbecký), Jindřich Holan- Lukáš Žigmund ((30. Matěj Strašák),(40. Tomáš Křeháček), Patrik Houra, Tomáš Křeháček (20. Vít Bleša)- Marek Hrabal ( 20. Oldřich Hlaváč)

2. poločas:

Daniel Sucharski – Miroslav Pecho, Michal Večerka, Michal Krejčiřík (80. Michal Žigmund), Dominik Bleša- Drahomír Pavelka, Petr Srbecký- Vít Bleša, Aleš Vejtasa (75. Lukáš Žigmund), Radim Adamov- Marek Hrabal (60. Oldřich Hlaváč)

Od čtvrtka do neděle naši hráči absolvovali zimní tréninkové soustředění v Roštíně. Všechny čtyři dny pořádně mrzlo, přesto naběhali hráči přes 50 km. Stejné počasí bylo i v Chropyni, kam jsme  se přemístili k dohrávce  zimního turnaje s Vlkošem. Zahrát si měli všichni hráči, kteří se soustředění zúčastnili, plus ještě další, kteří přijeli na zápas z domova. Měli jsme tak hráčů na dva týmy. Ten mladší nastoupil v prvním poločase. Bylo vidět, že vázne kombinace. Přesto několik hráčů podalo velmi slušný individuální výkon. Zde mohu vyzvednout trojici Pavel Holan , Radim Knap a Patrik Houra. V bráně jsme museli experimentovat a tak se tam objevil poprvé Aleš Vejtasa.  Po jeho špatné rozehrávce jsme ve 20. minutě  také poprvé zbytečně inkasovali.  Poté šla na hřiště zkušených hráčů Vít Bleša a  nově zkoušený útočník Olda Hlaváč.  A také po jejich spolupráci se podařilo vyrovnat na 1:1. Bohužel o hrubce obrany jsme inkasovali gól do šatny na 1:2.

Do druhého poločasu pak nastoupila  sestava, která se blížila ideálnímu složení pro nadcházející sezonu. V záloze jsme soupeře přehrávali. Z toho také pramenila pěkná střela Petra Srbeckého z levé strany, která znamenala vyrovnání na 2:2. Ovšem soupeř šel po třetí do vedení po gólu z rohového kopu. Poté se hrál fotbal nahoru dolů. Hráči docela běhali, zřejmě aby nezmrzli. Měli jsme několik šancí na vyrovnání. I náš brankář se musel předvést několika zákroky. Obrovskou šanci měl Lukáš Žigmund. ale neusměrnil míč to odkryté brány. Nakonec se nám podařilo vyrovnat po dorážce  Radima Adamova na konečných 3:3.  Celkově jsme tak skončili na třetím místě ve skupině a budem hrát příští týden o 5 až 8 místo.