U15: Výhra s Lutopecnami v Ratajích

TJ Lutopecny/Měrůtky : FC AJAX Bezměrov  1:3 (0:1)

branky: 24. min Adam Vožda 0:1, 42.min Adam Vožda 1:2, 57.min Matyáš Španiel 1:3

Sestava: Matěj Polášek – Zdenka Jordová, Pavel Opluštil- Kristýna Zachová, Jakub Komárek, Aleš Vejtasa- Milan Potočiár, Matyáš Španiel

Adam Vožda, Tereza Dostálová, Josef Jelínek

Jediný soupeř, který nám sebral v první čtvrtině soutěže bod byly Lutopecny. Ty mají letos azyl v Ratajích, kvůli rekonstrukci hřiště. V Ratajích nás čekaly atypické rozměry hřiště. To bylo krátké a široké. Že nám styl domácích nesedí, bylo vidět hned od začátku. Hrála se hra nevalné úrovně bez střeleckých šancí. Výjimkou byl Aleš Vejtasa, který vyslal pěknou ránu z dálky těsně vedle levé šibenice. Domácí se dostali do šance jenom po hrubkách našeho brankáře, kterému třikrát vypadl nepochopitelně míč z ruky. Naštěstí nemohoucnost domácích byla dostatečná k tomu, že míč do branky netrefili. A tak jediným gól prvního poločasu zaznamenal po sólové akci z levé strany Adam Vožda.

Hned v úvodu druhého poločasu domácí po dvou hrubkách naší obrany nakonec doslova dotlačili míč za brankovou čáru a bylo vyrovnáno 1:1. Pak se však přece jen začala projevovat naše převaha. Brzo nás dostal do vedení Adam tentokrát po akci z pravé strany. Další naše akce  byly dlouho bez gólové radosti. Až v  závěru zápasu unikl po levé straně opět Adam a naservíroval míč Matyáši Španielovi, kterému stačilo míč je poslat do prázdné branky. Domácí se nezmohli prakticky na nic. A tak jsme soupeři tentokrát sebrali všechny tři body a upevnili si tak prní místo v tabulce.

Napsat komentář