Muži zvítězili v Bařicích

TJ Bivoj Bařice: FC AJAX Bezměrov 1:2 (1:0)

branky: 57. min Michal Soukeník 1:1, 85. min Jiří Sýkora 1:2

Sestava: Dalibor Pelikán – Drahomír Pavelka (80. Petr Holý), Tomáš Zavřel, Aleš Vejtasa, Pavel Holan (80. Tomáš Křeháček)– Jiří Sýkora, Jakub Ulehla, Radim Adamov (76. Zdeněk Galetka)–  Patrik Daněk (46. Luděk Karásek), Michal Soukeník, Miroslav Pecho (46. Michal Večerka)

V dalším kole nás čekal poslední tým tabulky z Bařic. Minule jsme zde remizovali 4:4 a nakonec vyhráli aspoň na penalty. Začátek utkání byl nemastný, neslaný. Sestava doznala velkých změn po nevydařeném posledním zápase s Kyselovicemi. Domácí byli prakticky neškodní, ale naše akce většinou končili nepřesnou přihrávkou. První střelu na branku soupeře vyslal Michal Soukeník, ale brankář v pohodě kryl. Po centru Mirka Pecha z levé strany měl gólovku Patrik Daněk, ale trefil jen obránce. Střela Jirky Sýkory pak šla těsně vedle. Pak měl šanci po rohovém kopu Radim Adamov. Dalším rohem skončila akce Patrika Daňka. A tak deset minut před koncem prvního poločasu se prosadili domácí po akci po levé straně. Naši hráči se nehodlali vracet a tak si domácí útočník proběhl celou naší obranou a trefil na bližší tyč. Zbytek poločasu jsme dohrávali ve velkém útlumu a iniciativu jsme přenechali domácím.

O poločase jsme poslali na hřiště dvě čerstvé síly a naše převaha byla hodně znatelná. Srovnat mohl právě střídající Luděk Karásek, ale jeho střela šla vedle levé tyče. Po hodině hry vystihl malou domů Michal Soukeník a na podruhé skoroval. Po vyrovnávací brance naše převaha vrcholila. Po standartce mohl skorovat Michal Večerka hlavičkou, ale brankář míč vytlačil na další roh. Vzápětí měl šanci Michal Soukeník , ale stejně jako Kubova střela skončila vedle. Do konce zápasu zbývalo dvacet minut, když v super šanci trefil Luďa břevno. O dalších pět minut po rohovém kopu zakončoval Drahoš Pavelka, ale neprostřelil brankáře. Poté jsme ještě provedli další tři střídání. Když už to vypadalo na další pokutové kopy, tak pět minut před koncem přihrál Kuba na Jirku Sýkoru a ten nechytatelnou střelou přehodil brankáře. O dvě minuty později chtěl podobnou střelou překvapit brankáře podruhé, ale tato střela neměla takovou kvalitu. Přesto se nám podařilo urvat tři body a poprvé v této sezóně zvítězit na hřišti soupeře.

Napsat komentář