U15: Jednoznačná výhra s Loukovem

FC AJAX Bezměrov: TJ Loukov 10:1 (7:1)

branky: 9. min Matyáš Španiel 1:0, 15. min Tereza Dostálová 2:0, 16.min Adam Vožda 3:0, 26. min Milan Potočiár 4:0, 27. min Adam Vožda 5:0, 31. min Pavel Opluštil 6:1, 32. min Matyáš Španiel 7:1, 38. min Adam Vožda 8:1, 41. min Jakub Komárek 9:1, 50 min Milan Potočiár 10:1

V zápase s posledním Loukovem jsme byli jednoznačným favoritem. A od 9. minuty jsme to začali potvrzovat. PO akci Adama Voždy dorážel do sítě Matyáš Španiel. Pak krásnou průnikovou přihrávkou nahrál Adam Tereze Dostálové, která proběhla obranou soupeře a po zemi poslal míč do branky podél vybíhajícího brankáře. Pak už dal gól i sám Adam a vzápětí i Milan Potočiár, Pak přišla slabší chvilka naší obrany a soupeř nás potrestal čestným úspěchem. Ale pořád se hrálo jen na jednu branku. Do poločasu ještě skoroval Pavel Opluštil a Matyáš Španiel.

Do druhého poločasu jsme měli velmi dobrý vstup. Nejprve to byl opět Adam , který dokončil hatrick. Poté se prosadil i kapitán Jakub Komárek. Na 10:1 pak upravil ještě Milan Potočiár po přihrávce Adama Voždy. Zbývalo ještě dvacet minut do konce zápasu. Ale naše hráče, jako by fotbal přestal bavit. Špatně se hýbali a i přes další šance se už gólové radosti nedočkali. Přesto jsme se díky této vysoké  výhře vrátili na první místo v tabulce.

 

 

Napsat komentář