Muži prohráli ve Zlobicích

Sokol Zlobice: FC AJAX Bezměrov 2:1 (1:1)

branka: 15.min Radim Adamov  0:1

Sestava: Martin Srbecký – Hynek Večerka (47. Marek Hrabal), Jakub Ulehla, Michal Večerka, Dominik Bleša – Aleš Vejtasa, Petr Holý (76. Patrik Janoštík), Radim Adamov- Patrik Daněk (78. Michal Kroupa), Michal Soukeník (66. Tomáš Zavřel), Tomáš Křeháček (49. Václav Piškula)

Ve třetím kole jsme zajížděli na půdu Zlobic. V sestavě nám chybělo pár  hráčů a tak dostali šanci další adepti.  Naše hra postrádala důraz a přesnost. Domácí se osmělili jako první, ale jejich šance z§staly nevyužity. V 15. minutě  jsme se dostali do šance, která skončila rohovým kopem. Ten zahrál Hynek tvrdou přízemní přihrávkou překvapivě před branku a tam nezadržitelně skoroval Radim Adamov. Vedli jsme 1:0 , ale naše hra se výrazně nezlepšila. Se štěstím jsme přežili několik šancí domácích. Druhou střelu směrem na domácí branku vyslal Radim a skončila na břevně. V závěru poločasu jsme pak  byli aktivnější. V nastaveném čase však nepřesnou hlavičkou vyslal soupeře do šance Tomáš Křeháček. Vznikl z toho roh a z něj nám domácí pěknou hlavičkou vyrovnali na 1:1. Ihned po rozehrání rozhodčí ukončil první poločas.

O přestávce bylo v šatně dusno. Na střídání byly výkony tak sedmi hráčů. Přesto se dalo s výsledkem ještě něco dělat. Začátek druhé půle jsme ,ale neskutečně zaspali a hned jsme zbytečně inkasovali. Vystřídali jsem dva hráče, ale opět  hra skřípala. Fotbal to byl nehezký o co se přičinila obě družstva. Domácí mohli opět několikrát rozhodnout. V posledních 20 minutách mohl několikrát vyrovnat  Radim Adamov, ale tentokrát se mu to nepodařilo. V úplném závěru jsme vysunuli na hrot Michala Večerku, ale ani to nepomohlo. Naopak jsme mohli ještě inkasovat. A tak jsme prohráli druhý venkovní zápas v řadě. Hráči nehráli jako tým, jeden vinil za nezdar druhého. A ani ti nejzkušenější nedokázali podpořit ostatní hráče. Sám se ještě nikdo neporazil. A pokud budeme podávat takové výkony, tak úspěch bude hodně daleko. Příští týden budem muset odčinit tento špatný výkon, doma proti vedoucímu týmu tabulky  Střílkám.

 

Napsat komentář