Muži na úvod sezony zaváhali na Dřínově

Sokol Dřínov: FC AJAX Bezměrov 2:0 (1:0)

Sestava: Michal Soukeník – Luděk Karásek, Jakub Ulehla, Aleš Vejtasa, Radim Adamov- Jiří Sýkora, Drahomír Pavelka (83. Miroslav Pecho), Petr Holý (55. Petr Srbecký)- Patrik Daněk (41. Michal Kroupa), Ondřej Večerka (72. Michal Krejčiřík) , Tomáš Křeháček (57. Tomáš Zavřel)

V prvním kole nové sezony nás čekal jeden z nejhorších týmů loňské sezony. My jsme ale nedávno na Dřínově prohráli 0:2 po ostudném výkonu. Dnes jsme chtěli jednoznačně vyhrát a oplatit domácím nedávnou porážku. Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře. Hned ve třetí minutě měl na noze tutovku Luděk Karásek. Jeho křižná  střela ovšem skončila těsně mimo branku. Po čtvrthodině se domácí dostali konečně na naši polovinu. Hned z toho byla nebezpečná situace. A už o dvě minuty později z rychlého protiútoku šli domácí do vedení.  Obraz hry se ale nezměnil. Vytvořili jsme si řadu rohových kopů, ale branka soupeře byla jako zakletá. Obrovskou šanci neproměnil ani Jirka Sýkora, když zblízka přestřelil soupeřovu branku. Těsně před poločasem šel do souboje o míč s brankářem neohroženě Patrik Daněk. Patrik trefil míč, brankář trefil jeho nohu. Místo jasného pokutového kopu, pan rozhodčí Mucha odpískal faul našeho útočníka. Ten musel pro zranění střídat.

V druhém poločase jsme chtěli otočit výsledek zápasu. Jenže hned v úvodu se nám nezdařil ofsajd systém , když se vzadu opět zapomněl Luděk Karásek a domácí šli tři na jednoho. Útok skončil jednoduchým gólem. Za tohoto stavu jsme postupně vystřídali čtyři hráče. Nejprve nás obdržený gól vyhodil s rytmu. Postupně jsme si vytvořili velkou převahu. Domácí , ale obětavě bránili. Odvrátili soustu rohových kopů. V posledních deseti minutách se tlak stupňoval. Po rohovém kopu mohl skorovat hlavou Drahoš Pavelka, ale jeho hlavička šla těsně nad. Čestný úspěch mohl zaznamenat Petr Srbecký. Jeho přímý kop ovšem skončil na břevně. Dřínov je pro nás letos zakletý. Prohráli jsme po slušném výkonu opět 0:2, což není nejlepší start do sezony.

Napsat komentář