U19: Těsná porážka na závěr

FC AJAX Bezměrov: TJ Chvalčov  3:5 (0:3)

branky: 50.min. Matěj Strašák 1:3, 50.min Michal Kroupa 2:3, 63. min Jiří Sýkora 3:4

Sestava: Jakub Komárek – Patrik Houra, Tomáš Dudycha, Tomáš Křeháček – Pavel Opluštil, Jiří Sýkora, Aleš Vejtasa- Michal Kroupa

Patrik Strážnický, Jindřich Holan, Štěpán Španiel, Matyáš Španiel, Matěj Strašák

V posledním zápase sezony se už naši hráči nemohli dostat s posledního místa. Dnešní soupeř měl už pětibodový náskok. Přesto jsme chtěli vyhrát a rozloučit se se ctí s letošním druhým ročníkem našeho dorosteneckého týmu.

Začátek byl hodně vyrovnaný, Chvíli jsme měli převahu my, chvíli soupeř. My jsme trefili břevno a soupeř nedlouho poté také. Pak se po chybě naší obrany kopala penalta. Hostující útočník však míč kopl až do pole. Ve 20.min už ale hosté šli do vedení. Naše šance ztroskotávali na nepřesných nahrávkách. Soupeři se tak do poločasu podařilo zvýšit na 0:3.

Do druhého poločasu jsme vstoupili podstatně lépe. V desáté minutě se po úniku zleva pěkně centroval Michal Kroupa a výborně si na přihrávku naběhl Matěj Strašák a tvrdou střelou skoroval. Byl to Matějův první gól za dorostence. A hned vzápětí  se individuálně prosadil tvrdou střelou Michal Kroupa. Zápas tak dostal náboj. Hostům se však brzo podařilo zvýšit na 2:4. Snížit se ještě povedlo nadvakrát Jirkovi  Sýkorovi. Hosté ale opět odskočili na dvougólový rozdíl a rozhodli tak o svém vítězství.

Napsat komentář