Muži zakončili sezonu v Kvasicích

FC Kvasice B: FC AJAX Bezměrov 4:2 (1:1)

branky: 41. min Drahomír Pavelka PK 0:1, 89. min. Martin Srbecký 2:3

Sestava: Dalibor Pelikán – Luděk Karásek ( 41. Martin Srbecký), Jakub Ulehla, Aleš Vejtasa, Dominik Bleša – Drahomír Pavelka, Petr Holý (46.  Michal Kroupa), Michal Večerka- Michal Soukeník (77. Tomáš Zavřel), Ondřej Večerka (70. Tomáš Křeháček), Radim Adamov 

V případě dnešního vítězství bychom poskočili na 10.místo. Což by před jarní částí těžko někdo předpovídal. Soupeř byl na druhém místě v tabulce a tak bylo jasné, že favoritem jsou domácí.  My jsme ale do souboje vstoupili nebojácně. Za prvních dvacet minut jsme si vytvořili tři tutovky. Zejména po standartních situacích. Postupně však ani Michal Soukeník, ani Michal Večerka a hlavně Radim Adamov své šance neproměnili. Poprvé  domácí vystřelili na naši branku  v 25. minutě. Pak se hra vyrovnala. Rozhodující okamžik nastal ve 36.minutě utkání. Po rohovém kopu, šel Luděk Karásek do souboje hlavou, kdežto soupeř nohou. Byla z toho tržná rána na hlavě. Rozhodčí sice posoudil zákrok soupeře jako faul a nařídil pokutový kop. Ale i přes zkrvavený obličej a naše protesty odmítl dát domácímu hráči aspoň žlutou kartu. Ta by totiž znamenala již druhou žlutou  a tím pádem následné vyloučení. Mladý a nezkušený rozhodčí tak hrubě ovlivnil další průběh zápasu.Luďka musela odvést sanitka. Po pětiminutové přestávce kopal pokutový Drahoš Pavelka a bezpečně jej proměnil. Dostali jsme se tak do vedení 0:1. Na hřiště se tak dostal Martin Srbecký. Přeskupili jsme sestavu a rozhodčí nastavoval 5 minut. Soupeř se do nás pustil a ním docházeli síly. V nastavení se nám povedlo horko těžko ubránit  útok domácích. Míč nedůrazně odkopl Michal Večerka a tentokrát domácí pěknou kombinační akcí se dostali až před našeho brankáře. Ten první střelu vyrazil, ale druhý dobíhající útočník míč dorazil do prázdné brány. Poločas tak nakonec  skončil nerozhodně 1:1.

Do druhého poločasu vystřídal nevýrazného Petra Holého, nováček v týmu  Michal Kroupa. A rozhodně nezklamal. Při větší adaptaci v týmu pak může být výrazným oživením. Domácí si vytvářeli zejména brejkové situace, které naštěstí pochytal Dalibor v brance. V 52 .min po metrovém ofsajdu,ale šli domácí po dalším brejku do vedení. Pak si domácí vytvořili převahu, Ale ve druhé části jsme to byli zase my, kdo byl aktivnější. Gól měl na hlavě Michal Večerka, ale jeho nedůrazná hlavička skončila vedle branky. Domácí už jen spoléhali na brejky. A další z nich se jim povedl proměnit v 77, minutě. Ani to nás nezlomilo a naše aktivita pokračovala. V 89. minutě se povedlo proměnit gólovou akci Martinu Srbeckému a bylo zaděláno na drama. V nastaveném čase jsme otevřeli obranu a snažili se vyrovnat, Ale domácí, jak jinak, než z rychlého protiútoku rozhodli o svém vítězství. Dvěma góly ve dvou nastaveních jsme tak prohráli, jinak velmi bojovný zápas.

 

Napsat komentář