U19: Prohra v derby s Lutopecnami

FC AJAX Bezměrov: TJ Lutopecny/Měrůtky 1:7 (0:4)

Branka: 72. min Jiří Sýkora 1:6 penalta

Sestava: Matěj Polášek – Pavel Holan, Tomáš Křeháček – Jakub Komárek, Patrik Houra, Michal Kroupa – Jindřich Holan, Aleš Vejtasa

Roman Zlámal, Pavel Opluštil, Matyáš Španiel, Štěpán Španiel, Jiří Sýkora

 

V zápase posledního z prvním jsme nastoupili trochu v konkurenci schopné sestavě. Přesto stačil drobná nedůraz v obraně  a hosté se dostali do vedení 0:1. Vypadalo to na další debakl, ovšem naši mladí hráči pak daleko lépe kombinovali jak hosté a byli jim vyrovnaným soupeřem. To se změnilo po pitné přestávce, kdy jsme vypadli z koncentrace a během jedné minuty dvakrát inkasovali, přičemž ten druhý gól byl po hrubce našeho brankáře. Ten pak odčinil svou několika skvělými zákroky. V poslední minutě před poločasem jsme inkasovali počtvrté. Přesto jsme o poločasové přestávce naše hráče  spíše chválili.

I druhý poločas sehráli naši hráči důstojně. Špatná koncovka  na naší straně a naopak  velmi dobrá na straně druhé byla příčinou  naší porážky. V závěru zápasu se na hřiště dostal i náš zraněný nejlepší střelec Jirka Sýkora. Ten proměnil pokutový kop za faul na našeho nejlepšího hráče Aleše Vejtasu. Hosté pak ještě zvýšili své vedené v závěru na konečných 1:7. Výsledek byl vcelku přijatelný.

Napsat komentář