U13: Vítězství na závěr sezony

FC AJAX Bezměrov: Sokol Dřínov 4:2 (2:2)

branky: 15. min Patrik Strážnický 1:0, 24. min Aleš Vejtasa 2:2, 48. min Aleš Vejtasa 3:2, 53.min Kristýna Zachová 4:2

Sestava: Dan Kobliha- Pavel Opluštil, Zdeňka Jordová- Terezie Šimůnková, Patrik Strážnický, Matěj Doležel- Aleš Vejtasa, Kristýna Zachová

Drahomír Pavelka, Vojtěch Krupař, Filip Ondráček, 

 

V posledním zápase sezony jsme byli jasnými favority. Soupeře jsme od začátku zmáčkli a vytvářeli si jednu šanci za druhou. A také jednu po druhé jsme zahazovali. Aleš Vejtasa trefil přízemní střelou tyčku. Až v polovině prvního poločasu rozvlnil síť Patrik Strážnický. Ovšem z prvního pořádného protiútok hosté srovnali. A o dvě minuty později šli dokonce do vedení po střele z dálky do horního rohu. Naše hra začala postrádat přesnost a tak jsme byli aspoň rádi za šťastné vyrovnání, když Alešova skákavá střela skončila překvapivě za zády brankáře hostí. Poločas tak skončil nerozhodně 2:2.

Druhá půlka se hrála v podobném duchu. Naši hráči nedokázali opět prostřelit brankáře. Až to 12 minut před koncem tvrdou ranou levačkou k tyči dokázal Aleš Vejtasa. No a když stejným způsobem o pět minut později, ukončila trápení i Kristýna Zachová, tak bylo rozhodnuto. Žádné drama už naši hráči nepřipustili.

V konečné tabulce obsadili naši mladší žáci čtvrté místo, když nedokázali s prvními třemi týmy získat ani bod. Ale naopak se všemi týmy pod sebou získali všechny body.

Napsat komentář