U19: Prohra v domácí premiéře

FC AJAX Bezměrov: TJ Mrlínek 2:17 (1:6)

branky: 3.min Patrik Houra 1:0, 49. min Aleš Vejtasa 2:11

Sestava: Martin Kunčar – Jakub Komárek, Tomáš Křeháček – Matěj Strašák, Patrik Houra, Michal Kroupa- Štěpán Španiel, Aleš Vejtasa

Pavel Opluštil, Patrik Strážnický, Matyáš Španiel,

V úvodním domácím zápase  jsme začali velmi nadějně. Už ve třetí minutě unikl po levém křídle Michal Kroupa, skvěle odcentroval pod sebe a Patrik Houra ranou po zemi k tyči otevřel skore utkaní. Hosté byly úvodem hodně zaskočeni. Ovšem využili prvního našeho zaváhání v 10 minutě na vyrovnání na 1:1. Rozhodnutí pak přišlo ve druhé části prvního poločasu, když slepenými brankami se hosté nejprve dostali do vedení na 1:3 a dokonce poločasu pak ještě skorovali třikrát.

Do druhého poločasu jsme  nastoupili nekoncentrovaně a hned s prvního útoku inkasovali sedmý gól. Zápas pak byl otázkou jen výše skore. V prvních deseti minutách soupeři rozvlnili síť ještě pětkrát. Nám se podařilo snížit  po pěkné střel Aleše Vejtasy. Pak jsme měli další šance. Patrik Houra ale neproměnil penaltu a neujali se ani střely Michala Kroupy a Pavla Opluštila. Hosté jen nakopávali míče za naši obranu a stříleli jeden zbytečný gól za druhým. Náš brankář totiž jen stál na brankové čáře a lovil jeden míč za druhým. Místo toho, aby vyběhnul a snížil střelcům úhel.

Skore narostlo na hrozivý rozdíl 2:17. Ovšem především naši mladší žáci v sestavě podali velmi dobrý výkon.

Napsat komentář