U13: Premiéra na novém hřišti v Bezměrově

FC AJAX Bezměrov: TJ Chvalčov 2:4 (2:1) video 1  Video 2

branky: 12.min Aleš Vejtasa 1:1, 19. min Aleš Vejtasa 2:1

Sestava: Dan Kobliha – Zdenka Jordová, Pavel Opluštil – Aleš Vejtasa, Patrik Strážnický, Tereza Dostálová- Daniel Böserle, Kristýna Zachová

Terezie Šimůnková, Drahomír Pavelka, Vojtěch Krupař, Matěj Doležel

V dnešním zápase otevřeli naši mladší žáci  nově zrekonstruované hřiště v Bezměrově.  A soupeřem jim byl vedoucí celek tabulky z Chvalčova. Naši hráči a hráčky ovšem začali od první minuty předvádět svou kombinační hru a jasně svého soupeře přehrávali. Stačila však jedna nepozornost v obraně a do vedení se v 10. minutě dostali hosté.Naše hráče to však neodradilo. Zvlášť když v 16 minutě vyrovnal po solu Aleš Vejtasa. Obešel si i brankáře a z úhlu do prázdné branky skoroval. Druhou branku vybojovala Kristýna Zachová, když zachytila chybný výkop brankáře a nezištně přihrála na Aleše. Ten pak tvrdou ranou trefil bránu po druhé. Opět Kristýna mohla zvýšit na rozdíl dvou branek, ale trefila jen tyč. Poločas jsme tak po výborném výkonu  vyhráli 2:1.

Do druhého poločasu hosté vstoupili aktivněji. Ale po pár minutách jsme opět převzali iniciativu my. Vytvořili jsme si nejméně tři obrovské šance, které ovšem gólem neskončili. A tak nás opět hosté potrestali z rychlé akce a vyrovnali v 40 minutě na 2:2. V obrovské šanci přestřelila branku ze samostatného nájezdu Kristýna. Na opačné straně se v brance předvedl několikrát skvěle chytající Dan Kobliha. V obrovské super šanci opět selhala Kristýna a dorážka Patrika Strážnického byla vytažena brankářem na roh. O minutu později opět Kristýna sama před brankářem trefila jen ochránce soupeřovy svatyně. Akce střídala akci. Opět to byl Dan v bráně , který předváděl skvělé zákroky. Další akci opět Kristýna vyřešila střelou vedle branky. Stejně si vedli i soupeři o minutu později. Po zatažení akce po levé straně Pavlem a jeho nepřesné přihrávce, si hosté zaútočili tři proti jediné Zdeně. Ostatní se neráčili vracet a bylo to 2:3. Ještě v téže minutě jsme inkasovali po čtvrté. A tak jsme opět zbytečně prohráli i když jsme byli herně lepší. Dojeli jsme na neuvěřitelně špatně zakončení našich akcí.

Napsat komentář