U19: Prohra v Lutopecnách

Tj Lutopecny/ Měrůtky : FC AJAX Bezměrov 12:2 (7:1)

branky: 29. min Jiří Sýkora 6:1, 71. min Jindřich Holan 12:2

Sestava: Martin Kunčar- Pavel Holan, Roman Zlámal- Jindřich Holan, Jiří Sýkora, Tomáš Křeháček- Tomáš Švrčina, Marek Hrabal

Jakub Komárek, Matěj Polášek

Víkend věnovaný derby zápasům z Lutopecnami pokračoval po zápase starších žáků zápasem dorostenců. Generálka před zítřejším zápasem mužů vyšla jednoznačně lépe pro domácí tým. Naši hráči přímo naivními chybami umožnili Lutopecnám už ve 12 minutě vést 4:0. To už bylo prakticky po zápase. Už se řešila jenom výška skore. Čestný úspěch v první půli zaznamenal Jirka Sýkora, střelou z hranice šestnáctky. To bylo ale z naší strany vše. Poločas jsme prohráli 1:7, po katastrofálním  výkonu.

Mírné zlepšení nastalo ve druhé půli, když jsme vystřídali brankáře. Domácí však využili několika rohů a naší absence ve vzdušných soubojích ke postupnému zvyšovaní skore, až přestala stačit místní světelná tabule. Po rohovém kopu v 71. minutě byl připsán gól našemu kapitánovi Jindrovi, který údajně jemně tečoval jasný vlastní gól domácího týmu. Z výsledku, ale ani z předvedené hry, nemůžeme být spokojeni.

Napsat komentář