U15: Výhra „doma“ ve Zlobicích

FC AJAX Bezměrov: TJ Lutopecny/Měrůtky 3:1 (0:1)

branky: 37. min Kristýna Zachová 1:1, 66. min Matyáš Španiel 2:1 , 67 min Aleš Vejtasa 3:1

Sestava:  Matěj Polášek- Matěj Strašák, Zdeňka Jordová- Jakub Komárek, Patrik Houra, Aleš Vejtasa- Matyáš Španiel , Kristýna Zachová

Pavel Opluštil, Patrik Strážnický, Tereza Dostálová, Matěj Doležel, Terezie Šimůnková

Ve své jarní premiéře nastoupili naši starší žáci na vypůjčené domácí půdě ve Zlobicích proti rivalovi z Lutopecen. Hosté přijeli  s týmem, který jakoby přes zimu vyrostl. Ovšem hned od první minuty byla kvalita hry na naší straně. Naši hráči dobře kombinovali a dostávali se do řady střeleckých příležitostí. Jedinou kaňkou byla 4. minuta, kde Matěj Polášek podcenil malou domů a  pod nohou mu míč prošel do sítě. Prohrávali jsme tak 0:1. Pak přišla spousta našich gólových šancí. Ale ani jedna neskončila gólem. Převaha byla místy drtivá a brankář hostí dělal opravdu zázraky. Paradoxně s jediného výletu k naší bráně mohli hosté zvýšit na 2:0, ale střela skončila se štěstím na břevně naší brány.

Druhý poločas se vedl v podobném duchu. Ovšem hned na úvod se dokázala se štěstím prosadit Kristýna Zachová a bylo vyrovnáno na 1:1. Dobývání soupeřovi branky pak pokračovalo dále, ale dlouho opět neúspěšně. A v posledních pěti minutách jsme se dokázali zaslouženě prosadit a rozhodnout o našem vítězství. Nejprve vítězný gól trefil Matyáš Španiel a o minutu později pečetil naše vítězství Aleš Vejtasa.

Napsat komentář