U15: Prohra s Žeranovicemi

FC AJAX Bezměrov: SK Žeranovice  0:7 (0:3)

sestava: Matěj Polášek – Zdeňka Jordová, Aleš Vejtasa – Jakub Komárek, Patrik Houra, Tereza Dostálová- Matyáš Španiel, Kristýna Zachová

Patrik Strážnický, Pavel Opluštil, Terezie Šimůnková

V našem azylu ve Zlobicích jsme přivítali soupeře ze středu tabulky. Hosté přijeli z fyzicky dobře vyspělými hráči. Naše sestava kromě jednoho hráče, bude hrát ve starších žácích i v příštím roce. Na úvod byl vidět značný respekt našich hráčů. Přesto jsme dokázali větší kombinační cit pro hru. Z první větší šance se soupeř nemýlil na dostal se do vedení v 11. minutě. Opět jsme pokračovali ve své hře, která ovšem končila na vysokých obráncích hostů. Za dalších deset minut po hrubce našeho brankáře jsme dovolili hostům jít do vedení 2:0. A za dalších deset minut se hosté z rychlého protiútoku prosadili potřetí. Naopak na naší straně v tutovce neproměnil Pavel Opluštil a i ostatní naši střelci se nedokázali prosadit. Chyběl důraz v zakončení.

Druhý poločas se hrál úplně stejný zápas. Charakter hry se vůbec nezměnil. Hosté vynikali fyzicky, my kombinačně. Až v 16 minutě jsme inkasovali počtvrté. O pět minut po páté. V závěru jsme pak dostali ještě dvě branky, které uzavřeli skore až na příliš krutý výsledek. Naši nemohoucnost v poslední minutě potvrdil kapitán Patrik Houra, který se ani na dvakrát neprosadil z nařízeného pokutového kopu. A tak jsme vysoko prohráli i když hra vypadala velice slibně.

 

Napsat komentář