Muži: Generálka v Prusinovicích

TJ Prusinovice: FC AJAX Bezměrov 2:1 (1:0)

branka: 2:1 Dominik Bleša 81 min

Sestava:

1.poločas

Dalibor Pelikán – Vlastislav Coufalík, Aleš Vejtasa, Michal Soukeník, Jakub Ulehla- Václav Piškula, Drahomír Pavelka, Dominik Bleša- Radim Adamov, Michal Večerka, Tomáš Křeháček

2. poločas

Dalibor Pelikán- Vlastislav Coufalík (70. Petr Holý), Aleš Vejtasa, Jakub Ulehla, Michal Soukeník (56. Drahomír Pavelka)- Václav Piškula (55. Radim Adamov), Dalibor Kyjovský. Dominik Bleša- Lukáš Berkovec (73. Václav Piškula), Ondřej Večerka, Michal Večerka (73. Tomáš Křeháček)

Poslední přípravný zápas jsme odehráli v Prusinovicích, Prvních deset minut jsme dobře kombinovali a úspěšně presovali. Z toho jsme si vybojovali dvě tutové šance, které ovšem jak Michal tak Radim nevyužili. Poté domácí hru vyrovnali a začali si vytvářet střelecké příležitosti. Ujala se pouze akce po levém křídle a centr před bránu, kde z§stal sám dobíhající útočník. Ve 27 minutě jsme tak prohrávali 1:0. Vyrovnat měl opět Radim, ale svou akci jeden na jednoho zakončil bombou do brankáře. Poločas jsme tak prohráli rozdílem jednoho gólu.

Do druhého poločasu jsme prostřídali. Domácí ale jasně převzali iniciativu. Naši hráči se špatně pohybovali a ve špatných prostorech. Útok nedokázal podržet míč na delší dobu. Po ztrátách míče byla naše obrana čím dál víc přetížená. Deset minut před koncem jsme pak inkasovali z rohu po podběhnutí  našeho brankáře a následném závaru, kde jsme neodkopli míč z nebezpečného prostoru. Hned o minutu později jsme konečně využili akce, kdy šel sám Dominik proti brankáři a dokázal jej přehodit. I přes naši snahu o vyrovnání jsme opět utkání prohráli. Přitom šancí na vstřelení gólu jsme měli asi šest. Za týden již hrajeme mistrovské utkání proti Zborovicím B na hřišti v Zářičí.

Napsat komentář