Muži 10.kolo: Drtivá porážka v Ratajích

Sokol Rataje: FC AJAX Bezměrov 9:1 (5:1)

branka: 16. min Michal Večerka

Sestava: Michal Soukeník- Luděk Karásek, Drahomír Pavelka (30. Petr Holý), Radim Adamov, Dalibor Kyjovský – Adam Valovič (30. Zdeněk Krejčíř), Vlastislav Coufalík (65.Vlastimil Trávníček), Aleš Vejtasa – Ondřej Večerka, Michal Večerka, David Opluštil

Oproti sestavě z minulého kola chybělo pět hráčů. Nedorazili ani dorostenci a tak byla naše sestava předhozena soupeři, který hraje o čelo tabulky. O výsledku zápasu bylo za deset minut rozhodnuto. Ve 4. minutě nepokrytý na krátko rozehraný roh a následný centr na malé vápno a bylo to 1:0. Netrvalo to ani dvě minuty a po ztrátě míče na půlce nás soupeř potrestal druhým gólem. A hned po dalším rychlém průniku jsme za deset minut prohrávali 3:0. Pak svůj důraz po pravé straně zúročil Luďa, který dokázal předat míč na Aleše a ten našel úplně volného Michala. Ten střelou po zemi k tyči trochu oživil naše naděje na slušný výsledek. Ovšem opět dvěma slepenými góly bylo do půlhodiny zvýšeno na 5:1. A k tomu se nám zároveň zranili další dva hráči. Musel střídat Adam a Drahoš. Oba si obnovili svá zranění. Na plac tak museli Petr Holý a legenda Zdeněk Krejčíř. Přeskupili jsme celou sestavu. Ale ani to nezabránilo dominanci domácího týmu.

Do druhého poločasu jsme chtěli nastoupit s větším úsilím, ale opak byl pravdou. Hned v úvodu jsme udělali dvě hrubé chyby v rozehrávce a domácí nás bleskově potrestali. Stav 7:1 jsme dlouho drželi, když největší zásluhu na tom měl Michal v bráně. Ten chytil tak sedm jasných gólových šancí. Nakonec jsme přece jen dvakrát ještě inkasovali a odvezli si debakl 9:1. Důsledek špatné tréninkové morálky, nedůslednosti v osobních soubojích, nesehranosti obraných řad  a řady dalších důvodů.

Napsat komentář