Muži 4.kolo: Prohra v derby s Lutopecnami

TJ Lutopecny/Měrůtky: FC AJAX Bezměrov 2:1 (2:0)

branka: 60.min Radim Adamov (PK)

sestava: Michal Kubík (46.Tomáš Zavřel)  – Dalibor Kyjovský(46. David Opluštil), Jakub Úlehla, Michal Večerka, Michal Soukeník (61.Vlastislav Coufalík) – Luděk Karásek, Aleš Vejtasa, Radim Adamov,Dominik Bleša- Adam Valovič(80. Petr Holý), Ondřej Večerka

V dnešní derby jsme nastoupili v poměrně slušné sestavě. Na rozdíl od minulého zápasu, kdy jsme neměli ani jednoho brankáře, tak jsme tentokrát měli brankáře dva. A  oba jsme využili. Hned naše první rozehrávka zaváněla ztrátou míče a nebezpečím pro naši branku. V tomto duchu jsme odehráli celý první poločas. Nepřesné přihrávky, pomalý pohyb a slabý důraz nás stál spoustu sil. Ovšem snad jen ze standartních situací jsme mohli pomýšlet na gólový úspěch. Domácí stačil jen důraz v osobních soubojích a snaha k tomu aby nás po většinu poločasu přehrávali. První gól jsme inkasovali po standartní situaci, když jsme nechali dorážet útočníka dva metry od brány. To běžela 15. minuta. Fotbal se hrál nepohledný. Ani jedna strana nebyla schopna vymyslet kloudnou akci. Až 36. minutě po rychlém protiútoku do naší otevřené obrany domácí zvýšili na 2:0.

O přestávce došlo k dvojímu střídaní. Zraněného Michala Kubíka nahradil v bráně Tomáš Zavřel. A oživení do hry v poli měl přinést David Opluštil. Druhý poločas byl skutečně z naší strany lepší. Tomáš se v bráně docela činil jistými zákroky a naše záloha začala také více běhat. Nejlepším hráčem na hřišti byl jasně Aleš Vejtasa, který se odhodlal jít do kličky ve vápně a po jasném faulu následoval v 60. minutě pokutový kop. Ten s přehledem proměnil kapitán Radim Adamov. Ten gól nás nabudil a chystali jsme se k náporu, který ovšem záhy ochromilo zranění Michal Soukeníka. Museli jsme poslat do obrany Radima a na hrot šel Vlasťa. Hrálo se na horu dolu a v našem útoku chyběla kvalita. Góĺem neskončila ani pěkná narážečka Aleše s Davidem. Velmi blízko k zaslouženému vyrovnání jsme byli po přímém kopu, který zahrával Dominik Bleša deset minut před koncem. Trefil však jen tyč. Vzápětí se nám zranil ještě Adam a na plac se tak dostal ještě Petr Holý.  V závěru už to byli spíše domácí , kteří měli nebezpečné akce. Všechny je ovšem bezpečně pochytal vynikající Tomáš.

Zápas jsme tedy těsně prohráli. Ovšem ještě více mrzí zranění hned tří hráčů základní sestavy.

Napsat komentář